A reménytelen helyzetek imája, ami kisegít a bajból!

A reménytelen helyzetek imája, ami kisegít a bajból!

Kedves Barátaim és Isten Szeretett Gyermekei,

Ma egy különleges üzenettel fordulok hozzátok, egy olyan üzenettel, amely a remény lángját gyújtja meg a szívetekben, még a legreménytelenebb helyzetekben is. Tudom, hogy néha úgy érezhetitek, mintha minden út bezáródna előttetek, és mintha a bajok, a kihívások túl nagyok lennének. De ne feledjétek, nincs olyan helyzet, ami túl nagy lenne Isten számára. Nincs olyan mélység, ahonnan Ő ne tudna minket kimenteni!

„Mert az Úr maga megy előtted, veled lesz, nem hagy el téged, sem el nem hagyat téged. Ne félj, és ne csüggedj!” (Mózes 5. könyve 31:8)

Ez az igevers a bizonyosságunk kell, hogy legyen minden helyzetben. Isten ígérete szerint Ő mindig velünk van, még a legnehezebb pillanatokban is. Ma szeretnék veletek megosztani egy imát, amely a reménytelen helyzetekben segít minket a fény felé vezetni, és egy kis jövendőmondást, ami erőt adhat nekünk a a következő napokra.

A közeljövőben sokan közületek átélhetitek, hogy azok a helyzetek, amelyek most reménytelennek tűnnek, váratlan fordulatot vesznek. Isten útjai kifürkészhetetlenek, és Ő képes arra, hogy a legváratlanabb módon nyújtson segítséget. Bízzatok abban, hogy a következő napok, hetek során Isten kegyelme által megoldásokat láthattok majd, amelyek eddig rejtve maradtak előttetek. Az Isteni fény áttör a sötétségen, és új remény, új lehetőségek nyílnak meg előttetek.

Most pedig hadd osszak meg veletek egy imát, amelyet a reménytelen helyzetekben elmondhatunk:

Drága Mennyei Atyánk, jelen pillanatban hozzád fordulunk, a szívünk tele van aggodalommal és kétségekkel. Kérünk, nyújtsd ki kegyelmes kezedet, és vedd körül minket a Te szereteteddel és békéddel. Emlékeztess minket arra, hogy semmi sem lehetetlen Számodra, és hogy minden helyzetben, még a legnehezebbekben is, mellettünk állsz. Adj erőt nekünk, hogy ne veszítsük el a reményt, és bízzunk abban, hogy Te utat mutatsz számunkra a sötétségen át. Nyisd meg a szemünket és a szívünket, hogy lássuk és fogadjuk azokat az áldásokat és megoldásokat, amelyeket küldesz nekünk.

Ámen.

Kedves Olvasóim, tartsátok szem előtt, hogy Isten soha nem hagy minket magunkra. Még a legnehezebb időkben is ott van velünk, készen állva, hogy kisegítsen minket a bajból. Bízzatok abban, hogy a reménytelennek tűnő helyzetekből is van kiút, és hogy Isten szeretete és kegyelme által újra megtalálhatjátok az utat a fény felé!

Áldás, fény és szeretet kísérje minden lépésedet!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!