A sors 7 szent törvénye, ne szegd meg őket és mindig jó életed lesz

A sors 7 szent törvénye, ne szegd meg őket és mindig jó életed lesz

Hét alapvető törvény létezik, amelyek alapján az Univerzum működik. Ha eddig nem tudtál róluk, ez nem lehet mentség a be nem tartásukra.

A civilizációk misztikus, ezoterikus és ősi tanításai mind a hét alapvető törvény létezéséről tanúskodnak, melyeket senkinek sem szabad megkerülni. Amint megértjük, és összehangoljuk ezeket az alapvető törvényeket, életünk minden területén megtapasztaljuk a változás élményét, azon túl, amit valaha is elképzeltünk.

Mindannyiunk célja, hogy elsajátítsuk mind a hét egyetemes törvényt, mely segít abban, hogy ne vétsünk hibákat, hogy harmóniában és boldogságban élhessünk. Nézzük akkor, melyek ezek a követendő törvények:

1. Az üres tér törvénye

Ha új cipőre van szükséged, dobd el a régit. Ha új ruhákat szeretnél, takarítsd ki és rendezd át a szekrényed. Ugyanis meg kell tanulnod megszabadulni a megszokott dolgoktól, az újdonság csak a régi elhagyása után érkezhet. Ahhoz, hogy valami új bejöjjön az életedbe teret kell csinálnod neki.

2. A forgalom törvénye

Légy képes feladni valamit, ahhoz, hogy elérd azt, amire vágysz!

3. A képzelet törvénye

Először is látnod kell a jólétet saját képzeletedben. Készíts leírást a számodra ideális napról, és ne mutasd meg senkinek, kivéve annak, akiiben teljes mértékben megbízol. Tartsd ezt a leírást mindig kéznél, és olvasgasd a szabadidődben, hogy ne felejts el a kitűzött célokat.

4. A kreativitás törvénye

Egy személy, saját jólétet a gondolkodás, az intuíció és a képzelet energiáján keresztül érheti el.

5. Jutalom és fizetség törvénye

Ha visszaadsz valamit, tízszeresét fogod kapni. A juttatások elfogadásakor nagyon fontos, hogy megosszuk őket másokkal. Ha ajándékot kaptunk, igyekezzünk megosztani azt is, ha ezt megtesszük, az élet is bőkezű lesz velünk.

6. A tized törvénye

A világegyetem mindig elveszi maga számára a tizedet. Ez egyfajta köszönet a felénk áradó sok jóért. Soha nem tudhatod, hogy a tizedet mikor kapod vissza, ami gyakran pénz formájában történhet. Ugyanakkor ez jelentheti új barátok felfedezését is, egy nehéz időszakot követően.

7. A megbocsátás törvénye

Ha nem tudsz megbocsátani az embereknek, nem fogadhatod el saját gazdagságodat. Ha a lelked tele van gyűlölettel, a szeretet nem talál helyet benne. Meg kell szabadulni a negatív érzelmektől, ezek tönkretesznek téged, és nem adnak nyugalmat. Ha úgy érzed, hogy az Univerzum ereje visszahúz, nem kell elkeseredni vagy félelmet érezni. Idővel a kitartásod jutalmat szül, és a negatív dolgok elveszítik a rád gyakorolt hatalmukat.


FORRÁS:https://filantropikum.com/a-sors-7-szent-torvenye-ne-szegd-meg-oket-es-mindig-jo-eleted-lesz/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK