A szemed színe elárulja, melyek a legjobb emberi tulajdonságaid

A szemed színe elárulja, melyek a legjobb emberi tulajdonságaid!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves olvasóink,

Az emberi szem a lélek tükre – ezt mondják. De vajon a szemünk színe többet árul-e el rólunk, mint gondolnánk? A szemünk színe és a lélek közötti kapcsolat felkeltette az érdeklődésemet, ezért szeretném megosztani veletek a legújabb felfedezéseimet.

Kék szeműek,

A kék szem ritka és varázslatos. Azok, akiknek kék szemük van, gyakran rendelkeznek mély érzelmi intuícióval és empatikus képességekkel. Hajlamosak arra, hogy a mások szemszögéből lássák a világot, és emiatt gyakran nagyon megértők és elfogadók. Szenvedélyük a harmónia és a béke, és gyakran éreznek késztetést arra, hogy másoknak segítsenek megtalálni ezeket az életükben.

Zöld szeműek,

A zöld szemek azokat jellemzik, akik szeretnek növekedni, fejlődni és változni. Egy zöld szemű ember hihetetlenül kreatív és inspiráló. Szüntelenül keresi a módját, hogyan lehet javítani önmagán és a világon. A zöld szemű emberek gyakran éreznek vonzalmat a természet és a külső világ iránt, és hihetetlenül intuitívak.

Barna szeműek,

A barna szem gyakori, de semmiképpen sem közönséges. A barna szemű emberek gyakran erős, megbízható és hűséges személyiségek. Ők a család és a barátok támasza, aki mindig ott van, amikor szükség van rájuk. A barna szemű emberek gyakran nagyon gyakorlatiasak, és hajlamosak arra, hogy a dolgokat a logika és az értelem szemszögéből nézzék.

Fekete szeműek,

A fekete szem titokzatos és mély. A fekete szemű emberek gyakran nagyon intuitívak és érzékenyek. A legmélyebb érzelmeket és gondolatokat képesek észlelni és megérteni, ami sokszor nagyon vonzóvá teszi őket mások számára. A fekete szemű emberek gyakran nagyon szenvedélyesek és intenzívek, ami nagyon erős és dinamikus személyiséget sugall.

Kedves olvasóim, ne feledjétek, a szem színe csak egy kis része annak, ami ténylegesen vagyunk. Sokkal több vagyunk annál, mint amit a külső megjelenésünk sugall. A legfontosabb, hogy megbecsüljük és szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, hiszen mindannyian csodálatos és egyedi lények vagyunk.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK