A szerencse és a pozitív energia áldott mandalája, amely elhozza a várva várt fordulatot!

A szerencse és a pozitív energia áldott mandalája, amely elhozza a várva várt fordulatot!

Kedves lelki társaim!

Sokszor találkozom olyan emberekkel, akik arra vágynak, hogy szerencsét és pozitív energiát vonzzanak az életükbe. Ma megosztok veletek egy áldott mandalát, amelyet a szerencse és a pozitív energia energiájával töltöttem fel. Ezt a mandalát bátran használhatod bármikor, amikor úgy érzed, hogy készen állsz a várva várt fordulatra, és a boldogság, szerencse új energiájára van szükséged.

Az áldott mandala egy olyan lelki eszköz, amely összeköti a földi életedet a mennyei energiákkal, ahol nincs korlátozás, csupán az örömteli alkotás szabadsága. Ez a mandala arra emlékeztet minket, hogy a szerencse nem kívülről jön, hanem belülről fakad. Ezért fontos, hogy összekapcsolódj a belső éneddel, és engedj szabad utat a pozitív energia áramlásának.

Most szeretném, ha becsuknád a szemed, és elképzelnéd el a mandalát a szívedben. Lélegezz mélyen, és engedd, hogy a szerencse és pozitív energia töltse be a szívedet.

Engedjük be ezt a változást az életünkbe az alábbi imával:

“Drága Angyalok, tisztában vagyok azzal, hogy az élet változások sorozata, és készen állok a változásra. Kérlek, segítsetek nekem elfogadni a jelenlegi helyzetemet, és nyitottnak lenni a jövőre nézve. Kérlek, segítsetek abban, hogy a szerencse és a pozitív energia mindig a szívemben legyen. Töltsétek be a szívemet békével, szeretettel és örömmel. Áldott legyen az én utam. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok. Ámen.”

Ezt az imát bármikor elmondhatod, amikor úgy érzed, szükséged van rá. Légy türelmes, az angyalok mindig meghallgatnak, csak időre van szükségük, hogy a legjobb időben segítsenek neked.

Ne feledd, te magad vagy a változás kulcsa. Az áldott mandala, a szerencse és a pozitív energia csak segít ebben a folyamatban. Te magad vagy az, aki képes megteremteni a szerencsédet. Higgy magadban, és légy bátor, hogy elindulj ezen az úton.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK