A szerencse mindig veled van: Az angyalok megerősítő üzenete

A szerencse mindig veled van: Az angyalok megerősítő üzenete

Szeretett Barátaim,

Az angyalok azt üzenik nektek, hogy a szerencse mindig veletek van! Higgyétek el, hogy az angyalok sosem hagynak benneteket, mindig velünk vannak és segítenek nekünk az életünk minden területén.

Az angyalok azt mondják, hogy a szerencse nem csak a szerencsejátékokban vagy a szerencsés véletlenekben rejlik. Az igazi szerencse az, amikor minden olyan alakul az életünkben, ahogyan azt szeretnénk.

Néhány évvel ezelőtt egy csodálatos történetet hallottam, amely azt mutatja, hogy az angyalok mindig velünk vannak, és segítenek nekünk, hogy a szerencse mindig az életünkben legyen.

Egy fiatal nő úgy döntött, hogy megváltoztatja az életét, és az álmait követi. Elhatározta, hogy elköltözik az otthonából, és elindul a nagyvárosba, hogy megvalósítsa az álmait.

Az útja nem volt könnyű, de az angyalok az útján vezették. Az egyik nap, amikor nagyon el volt keseredve, az angyalok egy idézetet sugalltak neki, amely azóta a kedvencévé vált: “A szerencse olyan, mint a lépcsők – minél többet lépsz, annál közelebb kerülsz a célodhoz.”

Ez a megerősítő idézet segítette a fiatal nőt abban, hogy ne adja fel, és továbbra is elérje céljait. Végül is, az angyalok segítettek neki, hogy megtalálja a munkát, amit mindig is szeretett volna, és szép otthont épített magának, amit mindig is álmodott.

Az angyalok azt akarják, hogy ti is higgyetek a szerencsében, és hogy ne adjátok fel az álmaitokat. Az angyalok arra bátorítanak benneteket, hogy higgyetek önmagatokban, és legyetek hűségesek az álmaitokhoz. Az angyalok azt mondják, hogy a szerencse mindig velünk van, csak bízzunk bennük, és az életünk minden területén hozzanak létre csodás változásokat.

Az angyalok szeretnek bennünket, és azt akarják, hogy az életünk tele legyen a szerencsés pillanatokkal. Engedjétek, hogy az angyalok segítsenek nektek a szerencsehozó lehetőségek felismerésében, és bízzatok abban, hogy az életetek mindig tele lesz csodás változásokkal.

Az angyalok azt üzenik nektek, hogy higgyetek abban, hogy az életetekben bármi megtörténhet. Engedjétek, hogy az angyalok vezessenek benneteket az életetek útján, és bízzatok abban, hogy az életetek tele lesz csodás és szerencsés pillanatokkal.

Az angyalok egy szerencsehozó megerősítéssel búcsúznak tőletek: “Az élet mindig tele van lehetőségekkel, és az angyalok azért jönnek, hogy segítsenek nekünk megragadni ezeket az lehetőségeket. Bízzatok abban, hogy minden, amit megálmodtatok, meg is valósulhat!”

Áldásokkal és angyali szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Barátom! Ha Önnek is tetszett az angyali üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK