A teszt, ami sosem hazudik: válassz ki egy szemet, és tudd meg, milyen szomorúságot rejt a lelked!

A teszt, ami sosem hazudik: válassz ki egy szemet, és tudd meg, milyen szomorúságot rejt a lelked!

Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy mit érzel, vagy csak jobban meg szeretnéd ismerni önmagad, netán kíváncsi vagy, milyen rejtett szomorúság lakozik a lelked mélyén, végezd el ezt az egyszerű tesztet. Az alábbi képek közül válassz ki egy szemet – az elárulja, mit rejteget a szíved.

1. szem

Ahogy telik az idő, az emberek új arcokat, és a dolgok új értelmeket nyernek az életedben. De az is lehetséges, hogy idővel te magad is változol, és emiatt tekintesz más szemekkel a körülötted lévőkre. Tény viszont, hogy egyik évről a másikra egyre kevesebb barátod marad.

Szereted a harmóniát és a békét. Szereted a csendet és a nyugalmat. Szeretsz az emberekkel szép dolgokról beszélgetni, szeretsz jó híreket hallani, és jókat közölni. Emiatt a rosszindulat, a konfliktusok és a negatív dolgok kizökkentenek az egyensúlyodból.

2. szem

Intelligens személy vagy, kiváló a memóriád, viszont az összpontosítás nagyon nem megy neked, ugyanis gyorsan elveszíted az érdeklődésed. Az a rossz szokásod, hogy egyszerre több dologba is belekezdesz, de éppen ezért csak kevésnek tudsz a végére járni.

3. szem

Azon kapod magad, hogy a dolgok, melyeket nem értesz, vagy melyeket megvetsz másoknál, azok ironikus módon sokszor megtörténnek veled is. Akkor kezded csak igazán megérteni őket, és többé már nem ítélkezel olyan könnyen mások felett. Teljesen mindegy, mennyire fájdalmas, az érzéseidet megtartod magadnak. Már megszoktad, hogy bezárkózol. Nem bízol senkiben.

4. szem

Megpróbáltál mindenkin segíteni, akinek szüksége volt rád, még a lelked is kitetted egyes személyekért, de hiába. Bár azóta eltelt az idő, te mégis vissza-visszamész a múltba, és azon kattogsz, ami történt. Vannak dolgok, amiket bánsz, és őszintén sajnálod, hogy nem úgy végződtek, ahogy remélted.

Mindent megtettél annak érdekében, hogy megtarts valakit az életedben, de az is hiábavaló volt. Az a személy más irányba kacsintgatott, mélyen megbántott, és csalódást okozott. Miatta viselkedsz most hidegen az emberekkel, és megpróbálsz mindenkit távol tartani magadtól.

5. szem

Már nem érdekel, mi történt a múltban. Az egyetlen célod, hogy a lehető legszebb jövőt teremtsd meg magadnak, és csakis magadért harcolj. Megpróbálsz elfeledni mindent és mindenkit az életedből, mint ahogyan azok a bizonyos barátok is tették veled.

Rájöttél arra, hogy igazából minden pofon az élettől csak megerősített téged, és életre szóló leckét adott fel neked. Nem bánsz semmit abból, ami veled történt. Többé már nem élsz a múltban. A szíveden nagyon sok a sebhely, de az idő nemsokára eltünteti azokat a nyomokat.

Ehhez azonban szükséged van valakire, aki őszintén szeret, aki mindig kitart melletted, és jóban-rosszban támogat téged.

6. szem

Azt mondták, sosem hagynak el téged, de mégis pontosan ezt tették. Te pedig éppen azokban bíztál meg maximálisan, akik még egy jónapot-ot sem érdemeltek volna tőled. Azt akartad, hogy minden rendben legyen, de az ellenkezője történt. Amiatt gyötrődsz, aki távol van tőled, de még mindig azt kívánod, bárcsak veled lenne. És hiába tudod, hogy az a vonat már rég elment, a lelked mélyén még mindig hiányzik.


FORRÁS: https://filantropikum.com/a-teszt-ami-sosem-hazudik-valassz-ki-egy-szemet-es-tudd-meg-milyen-szomorusagot-rejt-a-lelked/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL