Abundancia Angyalának üzenete: A Bőség Forrása

Abundancia Angyalának üzenete: A Bőség Forrása

Kedves Lelki Társam,

Ma az Univerzum angyalai az Abundancia Angyalának üzenetét hozzák el neked: “A Bőség Forrása”. Ebben az időszakban, amikor talán anyagi vagy spirituális bőségre vágysz, az Univerzum arra kér, hogy nyisd meg szívedet és lelkedet a végtelen bőség lehetőségeinek befogadására.

Az Abundancia Angyala azt üzeni, hogy bízz az Univerzum támogatásában és szeretetében. A bőség minden formája – legyen az anyagi, érzelmi, spirituális vagy kapcsolati – elérhető számodra. Légy tudatában annak, hogy érdemes vagy a bőségre, és nyisd meg magad a végtelen lehetőségeknek, amelyek az életedbe áramolnak.

Emlékezz rá, hogy a bőség vonzása nem csupán a gondolataidra és a szavaidra korlátozódik, hanem a cselekedeteidre és a hitedre is. Az Abundancia Angyala arra ösztönöz, hogy cselekedj bátran és önzetlenül, miközben hiteddel támogatod a bőséget vonzó szándékaidat.

Amikor szükséged van segítségre, bátorításra vagy erőre, hívd segítségül az Abundancia Angyalát, aki megerősíti benned a bőség, a szeretet és a támogatás érzését. Az angyalok melletted állnak, és szeretettel támogatnak téged minden lépésnél.

Íme a bőség angyalához írt ima:

Drága Univerzum és Szeretett Angyalok,

Én, a Te szerény szolgálatodban, hálás szívvel fordulok Hozzád, hogy segítségül hívjam a Bőség Angyalának erőit és szeretetét. Kérlek, vezess és támogass engem ebben az időszakban, hogy képes legyek megnyitni szívemet és lelkemet a végtelen bőségnek és szeretetnek, melyet Te oly nagylelkűen kínálsz.

Kérlek, segíts, hogy bátran és önzetlenül cselekedjek, és támogasd hitemet abban, hogy a bőség minden formája, legyen az anyagi, érzelmi, spirituális vagy kapcsolati, elérhető legyen számomra. Töltsd meg szívemet a szeretet és a bőség energiájával, hogy az életemben megmutatkozó lehetőségeket felismerjem és bátran elfogadjam.

Szeretett Angyalom, kérlek, áraszd rám a támogatást és a bátorságot, hogy továbbra is követni tudjam az Univerzum által elém terített utat, és elérjem az áhított bőséget és boldogságot. Adj erőt és bölcsességet, hogy helyesen használjam a bőség ajándékát, és oszthassam meg szeretetemet és jóságomat másokkal.

Ámen.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK