Adj egy percet, és mutatok egy bőségteremtő módszert!

Adj egy percet, és mutatok egy bőségteremtő módszert!

Drága Lelki Társam,

Elképzelted már valaha a végtelen bőséget és jólétet az életedben? Ha adsz egy percet  nekem, mutatok neked egy bőségteremtő módszert, amelyet az angyalokkal való mély kapcsolatomban fedeztem fel. Ezt a módszert bárki használhatja, és csak egy nyitott szív és egy őszinte ima szükséges hozzá.

Az alábbi ima segít beállítani a szívedet és elmédet a bőség rezgésére. Olvasd el lassan és tiszta szívvel:

“Drága Angyalok és Univerzum, kérlek, segítsetek nekem megnyitni a bőség ajtaját életemben. Tisztítsátok meg gondolataimat a korlátozó hiedelmektől, és töltsétek meg szívemet az örömteli bőség és jólét érzésével. Tudom, hogy méltó vagyok rá, és készen állok befogadni mindazt, ami jár nekem. Ámen.”

Most jön a bőségteremtő módszer titka: ez az ima nem egyszeri dolog. Mondd el minden nap reggel, amikor felkelsz, és este, mielőtt lefekszel. Így napról napra erősíted meg a bőségbe vetett hitedet, és az Univerzum válaszolni fog a hívásodra.

De várj, ez még nem minden! A bőségteremtő módszeremnek van egy további eleme, amelyet most megosztok veled. Vigyél magaddal egy kis darab természetet, legyen az egy kavics, levél, vagy egy kis virág, és minden nap érintsd meg, miközben azt mondod: “Én vagyok a bőség, és készen állok azt befogadni.” Érezd, ahogy a természet egyszerűsége emlékeztet téged arra, hogy a bőség már a tiéd.

Kedvesem, ez a módszer az angyaloktól ered, és most már te is birtokában vagy ennek a titkos kulcsnak. Használd bölcsen, és figyeld, ahogyan megváltozik az életed.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK