Áldott időszak vár rád, fogadd el az érkező égi áldásokat!

Áldott időszak vár rád, fogadd el az érkező égi áldásokat!

Kedves Olvasóink,

Miközben a nap sugarai átjárják a világot és a természet minden szegletében életre kelnek a csodák, szeretnék veletek megosztani egy rendkívül bátorító és reményteljes üzenetet: Áldott időszak vár rád, fogadd el az érkező égi áldásokat!

Emlékezzünk erre a bibliai igére: “Mert én tudom, mi a tervem veletek, mondja az Úr, békességnek terve, nem pedig nyomorúságnak, reményteljes jövőt akarok nektek adni.” (Jeremiás 29:11). Ez az igevers arra emlékeztet bennünket, hogy Isten tervei mindig a javunkat szolgálják, és hogy Ő mindig készen áll arra, hogy áldásokkal töltse meg életünket.

A következő napokban különleges és áldott időszak vár rátok. Legyetek nyitottak az égi áldások befogadására, amelyek az Univerzum és az angyalok által érkeznek. Ezek az áldások sokféle formában jelenhetnek meg az életetekben: lehet ez egy váratlan lehetőség, egy régóta várt jó hír, vagy egy mély belső megértés és békesség.

Várható, hogy a következő napokban meglepő és pozitív változások következnek be az életetekben. Ezek a változások az Univerzum és az angyalok módjai, hogy megmutassák nekünk, milyen bőségesen áldanak meg benneteket. Figyeljetek a jelekre és az üzenetekre, amelyek az életetekbe érkeznek, és fogadjátok el őket nyitott szívvel és hálával!

Áldások imája:

“Drága Mennyei Atyám, hálás szívvel köszönöm a közelgő áldott időszakot és az égi áldásokat, amelyeket rám árasztasz. Kérlek, segíts nekem észrevenni és elfogadni az Univerzum és az angyalok ajándékait. Nyisd meg a szívemet és az elmémet, hogy befogadjam és továbbadjam a szeretetet, a békét és a bőséget, amit nekem szánsz. Áraszd rám a békességedet és az áldásodat, hogy teljes bizalommal és hálaadással fogadhassam az égi ajándékokat.

Ámen.”

Kedves Olvasók, bízzatok abban, hogy egy áldott időszak áll előttetek. Legyetek nyitottak és, és élvezzétek az Univerzum bőséges ajándékait. Hiszem, hogy ez az időszak tele lesz csodákkal, szeretettel és bőséggel.

Áldásokkal és szeretettel töltött időszakot kívánok nektek!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!