Amelyik követ választod, olyan lesz a jövőd – Nézz szembe vele!

Szereted az ásványokat? Ha igen, akkor ez a te teszted: mutatunk neked hat csodaszép követ, és csak annyi a dolgod, hogy ráböksz az egyikre, majd elolvasod, mit árul el rólad és a jövődről. Sok sikert! A döntés a te kezedben van!

1. OPALIT
Az első kő az opalit, egy mesterséges holdkő, úgyhogy ha ezt választottad, akkor hihetetlenül vágysz a szabadságra. Gyakran érzed, hogy menekülni szeretnél a civilizáció fogságából, és mindabból a rosszból, ami nap, mint nap ér. Szükséged van arra, hogy valahol békét és harmóniát találj, úgyhogy figyelj rá, hogy ne csak a tested, hanem a lelked is rendben legyen. Minden nap szánj időt a meditációra, a jógára, vagy bármilyen más, nyugtató tevékenységre, mert egész létezésednek az egyensúly a kulcsa.
2. MALACHIT
A második kő a malachit, egy réztartalmú ásvány, ami rendszerint rostos, szálas vagy vesés, fürtös megjelenésű, néha fenn-nőtt vékony tűs kristályokban is megtalálható. Ha ezt a követ szemelted ki, az azt jelenti, hogy fontos változások következnek az életedben. Főleg spirituális értelemben alakulnak át a mindennapjaid, de a szerelemben is meglepetések várnak rád. Itt az idő, hogy átgondold a döntéseidet, mert sok múlik rajtuk! Tudjuk, hogy megértél arra, hogy továbblépj; eddig nem tudtad, hogy miért nyugtalankodsz mindenféle ok nélkül, de most már rájöttél, hogy a megoldás a változásban van.
3. NAPKŐ
A harmadik kő a napkő, aminek meleg, lágy kisugárzása a testi és a lelki bajokra is egyaránt gyógyír. Optimista ember vagy, aki mindenben csak a jót látja, és nem hajlandó elfogadni a másokban rejlő rossz tulajdonságokat. Rengeteg szeretetet sugárzol magadból, vétek lenne nem megosztani másokkal a belőled áradó melegséget – a jövőben se add fel ezt a jó szokásodat. Ha nem hagyod, hogy a világ elrontson, nagyon szép idők várnak rád!
4. MAHAGÓNI OBSZIDIÁN
A negyedik a mahagóni obszidián finom rezgésű, kiváló védelmet ad, mivel együtt rezeg a Földdel, és kioldja az energiablokkokat. Ha erre esett a választásod, akkor a tudatalattid jelzi, hogy ki kell lépned a komfortzónádból, és új dolgokat kell kipróbálnod, mert akkor soha nem fogsz tudni fejlődni az életben. Bár soha nem voltál egy bátor ember, sőt, az utóbbi időben a félénkséged még a személyiséged irigy oldalát is előhozta, vegyél erőt magadon, és ne legyél féltékeny másokra! Ha elég bátor lennél, nem kellene ferde szemmel nézned a többiekre az átélt élményeket, az elért sikerek miatt!Gyönyörű kő a mahagóni obszidián
5. HOWLIT
A howlit a nyugalom köve, szembesít a gondolataid káoszával, de bélzavarok, gyomorégés és hányinger ellen is hatásos. Ha ez az ásvány áll a legközelebb hozzád, akkor a jövőben jobban figyelj oda a túlvilágról érkező üzenetekre. Lehet, hogy egy elhunyt szeretted már nagyon régóta szeretne veled kapcsolatba lépni, te azonban nem voltál nyitott rá. Biztosan van egy lezáratlan ügyetek, és ezért akar mindenképpen beszélni veled – engedd közel magadhoz a gondolatot, te is nyugodtabb leszel utána!
6. DALMATA JÁSPIS
Az utolsó kő a dalmata jáspis, egy átlátszatlan, fehéres, szürkés kő. Az alapkőzet finoman barna és fekete foltos, amely emlékeztet a dalmata kutyafajta bundájára, írja az azurit.hu. Ez a te köved? Akkor egy játékos és vidám ember vagy, soha nem kell kétszer mondani, hogy nevess egy jó nagyot, és felejtsd el a világ gondját. Ne változz meg: keresd az új kalandokat, ismerj meg új embereket, és sugározd az energiát magadból.

forrás: facebook


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL