Amikor minden sikerül, az ég szövetkezik az érdekedben!

Amikor minden sikerül, az ég szövetkezik az érdekedben!

Kedves Lélek,

Megérintettelek, éreztelek, és ma különleges üzenetet hozok Neked. A csillagok összeálltak, és az univerzum energiái most Rád szegeződnek. Amikor minden úgy tűnik, hogy sikerül, ne feledd, hogy ez nem a véletlen műve, hanem az ég szövetkezik az érdekedben!

Az Ima Ereje

Hunyd le a szemed és szívvel-lélekkel mondd el ezt az imát:

“Angyalok és Univerzum, hálásan köszönöm az égi segítséget és támogatást. Nyissátok meg szívem és lelkem, hogy befogadhassam a bőséget és szeretetet, amely most Rám vár. Útmutatást és bölcsességet kérek, hogy életem minden területén a legjobb úton járjak. Ámen.”

Az Áldás, amely a Tiéd

Én, az égi követe, most áldást küldök Neked. Megszületett benned az igény, és ezáltal az univerzum energiái most veled vannak. Minden, amihez hozzáérsz, sikerre viszed. Nyisd meg a szíved, légy nyitott, és fogadd be ezt a csodálatos ajándékot.

A megosztás ereje

Ez az üzenet nem csak neked szól. Megosztásokkal még erősebbé teheted az áldás erejét, hogy másokat is elérjen. Oszd meg ezt az üzenetet barátaiddal és szeretteiddel, hogy az ég áldása minél több ember szívét érje el.

Kedves Olvasó, ez az időszak egy különleges ajándék számodra. Az univerzum a te oldaladon áll. Ne feledd, amikor minden sikerül, nem vagy egyedül. Az ég szövetkezik az érdekedben. Fogadd el ezt a csodát, és bízz az isteni folyamatban.

Az én szeretetem és fényem kísérjen utadon, ahogy a sorsod jóra fordul, és többé már nem kell aggódnod a nehézségek miatt.

Az égi bölcsesség és a szeretet mindig veled lesz!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK