ANGYALI ÚTMUTATÁS – Február 16: Lépj kapcsolatba a természet angyalaival!

ANGYALI ÚTMUTATÁS – Február 16: Lépj kapcsolatba a természet angyalaival!

A növények, ásványi kincsek és az állatbirodalom felett őrködő lényeket tündérekként, elementálokként  és a természet angyalaiként ismerjük, ők bizony ugyanolyan szilárdak és valóságosak, mint te vagy. Ahogyan te is, ezek a teremtmények szintén fontos szerepet játszanak. Elsősorban az általad “természetnek” nevezett jelenségen belüli harmóniát és táplálékot biztosítják, és a te növekedésedben és boldogulásodban is segíthetnek.

Kalandos és játékos szellemmel ruházzák fel a bolygót, amire te is könnyedén rákapcsolódhatsz, ha egy kis időt töltesz a szabadban, a növények között vagy állatok ( házi- vagy vadállatok) társaságában. Miután ezek a lelkek a Földön élnek, megértően meghallgatják, majd segédkeznek az anyagi ügyekben. Boldogan közreműködnek például szerelmi és pénzügyi jellegű ügyekben.
Az elementálok képesek megérezni, amikor egy ember őszinte vágyból támogatja a természet ügyét, mint olyat, elkötelezvén magát az újrahasznosítás, az állatok iránti kedvesség és hasonlók felé. Ezek a cselekedetek a természet angyalainak tetszését idézik elő, és ha már sikerült megnyerned őket, számtalan jutalommal ajándékoznak meg téged.
Tölts el némi időt a mai napon ezekkel az angyalokkal. Adj lehetőséget kapcsolatotoknak a fejlődésre, ahogyan az új emberi ismeretekkel is tennéd, és idővel megtanuljátok, miként bízzatok egymásban, segítsétek és szeressétek egymást. Amint szorosabban érintkezel az elementálokkal, lassan te is osztozni kezdesz majd az élet megközelítése felőli könnyed és varázslatos felfogásukban, amely valóban egy egészséges hozzáállás.
Gondolat a mai napra
Kapcsolatot létesítek a természet angyalaival. Szívesen időzök a növények és az állatok körében, gondolatban pedig az elementálokkal beszélgetek, és lehetővé teszem, hogy ők is megismerjenek engem. Észreveszem azokat az érzéseket a szívemben és testemben, melyek alátámasztják, hogy ténylegesen ezekkel a varázslatos és szeretettel teli lényekkel érintkezem. Köszönetet mondok azért, hogy jelen vannak az életemben és ezen a bolygón is.
Doreen Virtue
http://elozoeletek.blogspot.hu/
Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL