ANGYALI ÚTMUTATÁS – Február 17: LEPLEZD LE A LEGNAGYSZERŰBB KINCSEDET!

ANGYALI ÚTMUTATÁS – Február 17: LEPLEZD LE A LEGNAGYSZERŰBB KINCSEDET!

Igazán könnyen megtalálhatod és feltárhatod legnagyszerűbb kincsedet…az önszeretetet. Gyakran hallhattad, amint mások azt mondják, hogy csak úgy törődhetsz a többiekkel, ahogyan önmagadat értékeled. Az állítás mélyén rejlő igazság az, hogy önmagad szeretete a “nyitott szív” alapja.
Ha felnézel valakire, ám lebecsülöd önmagad, akkor nem értékeled eléggé a szeretetet, amit a másik embernek adsz. Amikor ráébredsz arra,hogy ez a törődés Istenből fakad, akkor megérezheted a kapcsolatot önmagad, a szeretett személy és az isteni között. Ez, az, amiről valójában az önszeretet szól: nem azt jelenti, hogy azt hiszed jobb vagy valaki másnál, hanem azt, hogy mindaz, amit egy másik személyben vonzónak találsz, az a benned rejlő szépség visszatükröződése.
Ma összpontisíts arra, hogy megtaláld a szeretet azon kötelékét, mely tőled egészen a többiekig, s Istenig terjed. Amint felfigyelsz rá, megérzed, megleled legnagyszerűbb kincsedet.
GONDOLAT A MAI NAPRA 

Az isteni szeretet kincses ládikája rejlik bennem. Megengedem magamnak,hogy szeressem azt, aki vagyok, és hogy megnyíljak azon szeretet előtt, amely Istentől a szívemig hatol.

Doreen Virtue

Mohácsi Viktória engedélyével közzétéve Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!