Angyali üzenet: A karma ereje most a javadra dolgozik – engedd el a múltat, és öleld magadhoz a megérdemelt áldásokat!

Angyali üzenet: A karma ereje most a javadra dolgozik – engedd el a múltat, és öleld magadhoz a megérdemelt áldásokat!

Drága Felemelkedő Lélek!

Az angyalok ma egy erőteljes üzenetet hoztak számodra a karma törvényének univerzális igazságából. A Mindenség, az ok-okozat tökéletes egyensúlyának és a szeretet örökkévaló körforgásának forrása, azt üzeni neked: a karma ereje most a javadra dolgozik, és arra hív, hogy engedd el a múltat, és öleld magadhoz a megérdemelt áldásokat! Mindazok a leckék, kihívások és tapasztalatok, amelyeken keresztülmentél, most beértek, és a karma ereje minden jót, amit valaha tettél, sokszorozva jutalmazza meg!

Képzeld el, ahogy egy ragyogó, aranyszínű fény vesz körül téged, gyengéden átölelve a lényedet. Ez a fény a karma erejének és a spirituális igazságszolgáltatásnak a megtestesülése, amely most utat talál hozzád a Mindenség szeretetteljes gondoskodásán keresztül. Engedd, hogy ez a tiszta energia átjárja a szívedet, és feloldja a negatív karmikus mintákat, helyet adva a megbocsátásnak, a gyógyulásnak és az áldásoknak.

Az Univerzum azt üzeni neked, hogy a múltban elvetett magok most bőséges termést hoznak az életedben. Minden önzetlen cselekedet, kedves szó és szeretetteljes gondolat, amelyet valaha is megosztottál a világgal, most megsokszorozva tér vissza hozzád a karma törvénye által. Készülj fel arra, hogy az élet minden területén csodálatos áldásokat és lehetőségeket tapasztalj meg, amelyek tükrözik a szíved valódi szépségét és nagyságát.

Ahhoz, hogy teljes mértékben befogadhasd a karma pozitív hatásait, fontos, hogy elengedj minden régi neheztelést, haragot és fájdalmat. Bocsáss meg azoknak, akik megbántottak, és bocsáss meg magadnak is a múltbeli hibákért. Emlékezz arra, hogy minden tapasztalat, legyen az pozitív vagy negatív, a lelki növekedésedet szolgálta. Most eljött az idő, hogy felszabadítsd magad a múlt láncai alól, és új, szeretetteljes fejezetet nyiss az életedben.

Amint a karma ereje működésbe lép, maradj hálás és alázatos. Ismerd fel, hogy ezek az áldások a saját szeretetteljes cselekedeteid és pozitív rezgéseid gyümölcsei. Engedd, hogy ez a felismerés megerősítse a hitedet a jóságban, és arra ösztönözzön, hogy továbbra is a fényt és a szeretetet válaszd minden helyzetben. Légy az a változás, amit látni szeretnél a világban, és tudd, hogy minden jó, amit teszel, sokszorosan visszatér hozzád.

Kedves Lélek, most egy csodálatos időszak előtt állsz, amelyben megtapasztalhatod a karma erejének pozitív hatásait az életedben. Engedd, hogy az aranyszínű fény beragyogja az utadat, és elvezessen a megérdemelt áldásokhoz és a mély belső békéhez. Az angyalok folyamatosan támogatnak és vezetnek téged ezen a karmikus utazáson.

Oszd meg ezt a felemelő üzenetet mindazokkal, akik készek elengedni a múltat, és befogadni a karma pozitív gyümölcseit! Hadd induljon el egy láncreakció, amely végtelen szeretetet, gyógyulást és áldást szabadít fel minden érintett számára. Írd le a “köszönöm” szót a kommentekben, és ezzel fejezd ki a háládat az Univerzumnak a karma erejéért és a megérdemelt jutalmakért, amelyek most megtalálnak téged.

Emlékezz, hogy te egy csodálatos és szeretetteljes lélek vagy, aki mindig a legjobbat érdemli. Bízz a karma törvényében, engedd el a múltat, és nyisd meg a szíved az áldások előtt, amelyek már úton vannak feléd. A Mindenség minden lépésednél fogja a kezed, elvezetve téged egy ragyogó, örömteli jövő felé.

Végtelen szeretettel és aranyfénnyel,

Az angyalok és a Karma Erejének Isteni Forrása

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/