Angyali üzenet a mai napra: Ima és áldás a bőségért és jólétért amelyet megérdemelsz

Angyali üzenet a mai napra: Ima és áldás a bőségért és jólétért amelyet megérdemelsz

Drága Barátom,

Az angyalkártya, amit számodra húztam, a “Bőség, Jólét, Siker” kártya. Ez a kártya hírnöke annak, hogy a bőség és a jólét energiája körülötted van, és a siker lehetőségei az életedben rejlenek.

Az angyalok azt üzenik, hogy a bőség és a jólét nem csak anyagiakban nyilvánul meg, hanem az életed minden területén. Az egészség, a boldogság, a szeretet és az elégedettség mind olyan formái a bőségnek, amelyeket érdemes értékelni.

Ne félj kiállni és elérni az álmaidat. Az angyalok azt súgják, hogy bízz magadban, hiszen benned van a végtelen kreativitás és erő, hogy megteremtsd azt a sikeres és boldog életet, amire vágysz.

Engedd, hogy a bőség energiája átjárja az életedet. Hidd el, hogy megérdemled a bőséget és a jólétet, és nyitott szívvel fogadd a gazdagság ajándékait, amelyek előtted terülnek el.

Az angyalok arra emlékeztetnek, hogy a siker a kitartás, az elkötelezettség és a pozitív gondolkodás eredménye. Ne engedd, hogy a kudarcok vagy a kétségek megtörjék a lelkedet. Légy hittel és lelkesedéssel töltött, és higgy a saját képességeidben.

Emlékezz, hogy a bőség és a jólét körülötted van, és te vagy a teremtője az életednek. Az angyalok áldást küldenek neked a bőséges és sikeres életre. Tedd meg az első lépést, higgy magadban, és hagyd, hogy az élet gazdagítson és meglepjen.

IMA A BŐSÉGÉRT

Drága Univerzum,

Köszönetet mondok neked a bőség és a jólét áldásáért az életemben. Hálás vagyok mindazért, amit eddig megkaptam, és amit a jövőben is készülsz hozzám küldeni.

Imádkozom a bőség és a jólét energiájának megerősítéséért az életemben. Kérem, nyisd meg az utat a gazdagság felé, és adj nekem belső erőt, hogy megvalósítsam a legmerészebb álmaimat és céljaimat.

Áldd meg a munkámat és a vállalkozásaimat, hogy sikeresek legyenek, és termékeny gyümölcsöket hozzanak. Segíts, hogy a tehetségem és a kreativitásom kiemelkedhessen, és segítsen másoknak is.

Kérlek, támogasd az anyagi stabilitásomat és a pénzügyi biztonságomat. Segíts megtalálni azokat az új lehetőségeket, amelyek gazdagítják az életemet és hozzájárulnak a jólétemhez.

Angyalok, kérem áldjatok meg engem az élet bőségével és a jólét áramlásával. Segítsetek megnyitni a szívemet és az elmémet a bőség fogadására, hogy megélhessem a gazdagság és a teljesség érzését.

Hálásan fogadom az áldásotokat, szeretettel elfogadom a bőséget és a jólétet az életemben. Köszönöm, hogy mindig velem vagytok, hogy támogattok és irányítotok az életem útján.

Szeretettel,

[Neved]

ANGYALI ÁLDÁS:

Drága Barátom,

Az angyalok küldenek neked egy áldást az életedre. Áldást kérnek rád a bőség és a jólét terén. Áldást kérnek rád, hogy mindig legyél elég, hogy mindent megkapj, amire szükséged van.

Az angyalok áldást kérnek rád, hogy a gazdagság és a jólét minden formájában részesülj. Legyen bőség a pénzügyekben, az egészségben, a szeretetben és a boldogságban.

Legyen áldás az életútodon, hogy sikeresen és kitartóan követhesd a céljaidat. Áldást kérnek rád a kreativitásban és a tehetségben, hogy gazdagítsd saját életedet, és másokat is megérints.

Engedd be az angyalok szeretetét és irányítását az életedbe. Fogadd el az áldást, és hagyd, hogy az élet gazdagítsa és meglepje téged. Legyen áldott minden pillanatod és minden lépésed.

Szeretettel és áldással,

Az Angyalaid


Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK