Angyali üzenet a mai napra: Nyitott vagyok az angyali beavatkozásra

Angyali üzenet a mai napra: Nyitott vagyok az angyali beavatkozásra

Drága olvasóm,

A Világegyetem ma neked szóló üzenete az angyali beavatkozásról szól: “Nyitott vagyok az angyali beavatkozásra. Megbízom az Angyalokban, hogy útmutatást és támogatást nyújtanak nekem.” Ez a mai nap megerősítése.

Az angyali beavatkozás az a csodálatos pillanat, amikor érezheted, hogy az angyalok ott vannak körülötted, hogy útmutatást és támogatást nyújtsanak neked, hogy segítsenek megoldani a problémáidat.

Emlékezz a “Titok” című könyvre, ahol Rhonda Byrne elmeséli, hogyan alkalmazott egy nő angyali beavatkozást az életében. A nő vágya volt, hogy egy saját otthona legyen, de nem tudta, hogyan érheti ezt el. Elkezdett kérni az angyaloktól segítséget, és rövid időn belül váratlan események sorozata vezetett ahhoz, hogy a nő meg tudta vásárolni álmai otthonát. Az angyalok beavatkozása segített neki abban, hogy elérje az álmait.

A mai nap üzenete, hogy higgy az angyali beavatkozásban, és higgy a változásban. Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak. Csak nyitottnak kell lenned, és engedned kell őket az életedbe.

“Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek. Csak kérd meg őket, és hagyd, hogy munkájukat végezzék.” – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet Doreen Virtue, a híres angyalkommunikátor szavai ihlettek.

Az Univerzum azt suttogja a füledbe, hogy bízz az angyali beavatkozásban, és bízz a változásban. Ne félj attól, hogy kérj segítséget az angyaloktól, mert ők mindig készen állnak, hogy segítsenek neked.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK