Angyali üzenet a mai napra: Nyitott vagyok az isteni beavatkozásra

Angyali üzenet a mai napra: Nyitott vagyok az isteni beavatkozásra

Drága olvasóm,

A Világegyetem ma neked szóló üzenete az isteni beavatkozás csodájáról szól: “Nyitott vagyok az isteni beavatkozásra. Megbízom az Univerzumban, hogy mindig a legjobbat hozza nekem.” Ez a mai nap megerősítése.

Az isteni beavatkozás az a csodálatos pillanat, amikor a Világegyetem összehozza a dolgokat a legmegfelelőbb módon, akkor is, ha mi nem látjuk az egész képet.

Emlékezz a “Titok” című könyvre, ahol Rhonda Byrne elmesél egy történetet egy nőről, aki váratlanul elveszítette az állását. A nő eleinte elkeseredett, de végül úgy döntött, hogy hisz az isteni beavatkozásban, és hogy az Univerzum valami jobbat tartogat számára. Nem sokkal később egy olyan állást ajánlottak neki, amiről mindig is álmodott. Az isteni beavatkozás révén a nő élete gyökeresen megváltozott, és ő boldogabb lett, mint valaha.

A mai nap üzenete, hogy higgy az isteni beavatkozásban, és higgy a változásban. Az isteni beavatkozás képes átformálni az életedet, képes segíteni a fejlődésedet, és képes megnyitni az ajtókat, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek.

“Ha Isten vezet, mindent megkapsz, amire szükséged van. Meg kell tanulnod bízni az életben.” – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet Wayne Dyer, a híres spirituális tanító szavai ihlettek.

Az Univerzum azt suttogja a füledbe, hogy bízz az isteni beavatkozásban, és bízz a változásban. Ne félj attól, hogy átadod az irányítást, mert az isteni beavatkozás mindig a legjobbat hozza el számodra.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK