Angyali üzenet: a november 27-i telihold megújulást hoz a fáradt léleknek

Angyali üzenet: a november 27-i telihold megújulást hoz a fáradt léleknek

Kedves Olvasóink!

Ebben a csodálatos időszakban, amikor a Telihold az Ikrek csillagjegyében ragyog, egy mély és átalakító ciklus zárul le. Ez a különleges esemény a megújulás, a felfrissülés és a lelki feltöltődés időszaka minden fáradt lélek számára.

A következő hónapban érezhetitek a Telihold hatását, amint segít tisztázni gondolataitokat és erősíteni kommunikációs képességeteket. Ez az időszak kiváló lehetőséget kínál arra, hogy újra összpontosítsatok céljaitokra, és újraértékeljétek, hogy milyen irányba szeretnétek haladni. Várható, hogy a következő hetekben új ötletek és lehetőségek merülnek fel, amelyek segíthetnek abban, hogy friss perspektívával tekintsetek az életetekre.

Telihold Ima:

“Ó, égi fények és csillagok, különösen te, csodálatos Telihold,
Töltsd fel lelkemet a megújulás és az átalakulás energiáival.
Tisztítsd meg gondolataimat, és erősítsd meg a kommunikációmat,
Hogy tisztán láthassam az életem útját, és bátran léphessek tovább.
Segíts nekem megragadni az új lehetőségeket,
És nyisd meg szívemet a szeretet és a fény befogadására.”

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal, hogy a Telihold áldása mindenkit elérjen, akinek szüksége van rá. Írd meg a “Köszönöm” szót a kommentben, hogy a Telihold energia személyesen is megtaláljon téged ebben az átalakulást hozó időszakban.

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. A Telihold energiája különleges erővel bír, amely segít mindenkinek, aki nyitott rá, hogy fogadja a változást és a megújulást.

Szeretettel és fényben,

Felkészülés a telihold áldásos hatásainak felhasználásához: Út a lelki megújulás felé


Csodás áldást hozó telihold ima

Csodás áldást hozó telihold ima

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével