Angyali üzenet csütörtök éjszakára: Erős teremtő éjszaka következik!

Ma az angyalok arra biztatnak, hogy használd a teremtő erőd és végezz manifesztációs gyakorlatot! A tegnapi nap az elindulásé, az érzelmi felkészülésé volt. Ma a teremtés van a középpontban, hétvégén pedig eljön a konkrét lépések ideje! Intenzív és erős napokat élünk, légy tudatos és használd ki a kínálkozó alkalmat az életed vágyott irányba történő megváltoztatására!

Az angyalok emlékeztetőt küldenek Neked a benned rejlő csodás teremtő erőről, amelyet ma képes vagy turbófokozatra hangolni. A térben ott van a Hold energiája, amely annak következtében lesz nagyon erős a teremtés szempontjából, hogy az égitest a Plejádok csillaghalmaz alá ér az éjszakai órákban.

Nagyon fontos, hogy a hatékony manifesztációhoz meg kell határozd, mit is szeretnél elérni. Ma érdemes erre időt szánnod, és – lehetőleg kézzel – lejegyezned a vágyaidat. Amikor a teremtő gyakorlatot csinálod, már ne azon kelljen gondolkoznod, hogy mi is a célod…!

Ma kellő erőt és elszántságot érezhetsz mindehhez, a mai nap energiái segítenek fenntartani a megújulásra való igényedet. A Nap mai állása ugyanakkor a lelkesedésedet és a hitedet táplálja, és akár úgy is érezheted, hogy képes lennél megváltani a világot!

Jó, ha tudod, hogy most könnyen jönnek az újszerű gondolatok, a meglepően zseniális megoldások és tökéletes az időzítés a tisztázó beszélgetések lefolytatására is. Ha valakivel félreértésed, konfliktusod van, azt ma nagyon hatékonyan meg tudod oldani, de figyelj arra, hogy ne legyen erőszakos a kommunikiációd, és maradj türelmes!

Pár napon belül új sorskört indítasz. Légy tudatos, és teremts! Már ott állsz a startvonalon, és az indítópisztoly napokon belül eldördül. Kérd a Teremtőt, küldje el hozzád Arielt arkangyalt, hogy segítsen a teremtésben és Jeremielt, hogy támogasson a változásokban!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL