Angyali üzenet csütörtökre: Álruhás áldás

2017.04.20. – Az angyalok üzenete ma arról szól, hogy minden, ami az életedbe érkezik, az utad része, és a végső célodhoz vezet. Tekints elfogadással arra, ami most érkezik, mert valójában áldás… legfeljebb álruhát öltött!

Találkozás és búcsúzás, összeomlás és újrakezdés, betegség és gyógyulás… az érem két oldala, amelyek között sokan elveszettnek érzik magukat az utóbbi időben. Ha első ránézésre nem is könnyű megélni az életedben most zajló változásokat, az idő vissza fogja igazolni, hogy minden a Te érdekedben, és az életfeladatoddal összhangban történt. Mindenből tanulsz, hiszen épp e célból hívta be lelked a tapasztalataidat az életedbe. Csupán arról lenne érdemes leszoknod, hogy fájdalmakon, nehézségeken, és hasonló negatív minőségeken keresztül fejlődjön az életed. Ha elengeded azokat az elvárásaidat, amelyek mindezt behívják az életedbe, az áldás nem álruhában, hanem a saját, jól felismerhető, fénylő gúnyájában érkezik.

Ma a Plútó is hátrálni kezd, ami éppen a változások energiáját érinti érzékenyen. Most aztán mindenki kösse fel azt a bizonyos gatyát, ha eddig ellenállt és szabotált. Mert bizony van, aminek végérvényesen össze kell omlani ahhoz, hogy elkeződjön az új felépítése. Akik eddig is alázattal és elfogadással álltak bele az átalakuló életterületeikkel kapcsolatos feladatokba, azoknak nyugodtabbak lesznek a napjaik, életörömmel, türelemmel, kitartással fúszerezve. Akik viszont húzták-halasztották a döntést, a lezárást, a szakítást, vagy épp az elindulást, nos… hát nekik nagyobb lélekjelenlétre lesz szükségük. Ők most igazán úgy érezhetik, mintha hullámvasúton ülnének.

Ráadásul a fő szabotőr, az EGO is kiemelt téma most.  A Nappal együttállásban lévő Merkúr (amely mellesleg szintén hátrafele halad) újra a kosba lép ma. Ezt minimum tüzes energiának nevezhetjük, de sokak számára egyenesen a forrófejűség tapasztalását hozhatja. El kell most tehát engedned az irányítási kényszered (ha van), és csak hagyni, hogy az élet áramlásával eljuss oda, ahol lenned kell.

Találd meg most az egyensúlyod, és tudd, hogy minden a belső világod kivetülése! Ha harcolsz önmagaddal, a vágyaiddal, a gondolataiddal vagy az érzéseiddel, akkor ellenállást fogsz tapasztalni a külvilágban is. Küldd szabira az egód, és engedd érezni a szíved!

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL