Angyali üzenet csütörtökre: Erősödik az intuíciód

2017.05.04. – Ma Rafael arkangyal üzen Neked, és azt kéri, engedd működni, és használd az intuíciódat! Vannak olyan helyzetek, amelyek irányítását átengedted másnak, és emiatt megrekedtél. Állj bele az erődbe, vállald a felelősséget az életed minden területén, és használd a megérzéseidet a helyes és igaz döntések meghozatalához!

Rafael arkangyal felel az emberek gyógyításáért, ami lelki szinten éppúgy fontos, mint fizikailag. Ez a gyönyörű, zöld gyógyító fényt árasztó égi segítő örömmel melléd szegődik, ha a támogatását kéred. Most nem csak tőle, de a bolygók energiájából is kaphatsz segítséget, hiszen a mai Nap-Neptunusz szextil hatására az intuitív képességeid felerősödnek. Ezt már talán tegnap is észre vetted, hiszen ez a minőség már a fényszög bepontosulása előtt is határozottan érzékelhető volt.

Most -ahogy erről már a tegnapi üzenetben olvashattál – itt az intenzív önmunka ideje. Nagy haladást, komoly előrelépést érhetsz el a spirituális fejlődésed útján, ha a megfelelő módszerrel, kellő fókuszáltsággal, és a felesleges impulzusok kizárásával teszed a dolgod. Most tényleg csak azokkal érdemes kommunikálni, akik a Te rezgésszinteden vannak. Most el kell különítened a légváraidat a valóban fontostól, és csak erre szabad koncentrálnod. Ha belebonyolódsz mindenféle felesleges csevegésbe, a figyelmed elkalandozik a lényegről, és sokkal hosszabb időre lesz szükséged a vállalt feladataid elvégzéséhez,

Jó hír, hogy a kommunikáció bolygója – a Merkúr – végre irányt vált ma, és elindul előre. Egyelőre egy tüzesebb tartományban van, ami némi lobbanékonyságot hozhat, de napokon belül lecsendesedik ez a heves megmondani vágyás, és békések szeretetteljesek lesznek a megnyilvánulásaid. Ez ugyebár nem csak arra vonatkozik, ahogy másokkal kommunikálsz, hanem arra is, ahogy magaddal! Ez az önvallomások, belső felismerések, érzelmi rálátások ideje is, amikor már nem csupán észrevenni vagy képes az igazán fontosat, de a gyakorlatba is át tudod ültetni a felismeréseidet.

Ha szeretnéd az intuíciódat még magasabb fokon megtapasztalni, akkor végezz csakraharmonizáló meditációt, vagy kérd Metatron arkangyal segítségét, aki az ún. metatron-kockával elvégzi ezt a folyamatot! Az intuíció, mint pszichikai képesség, a harmadik szem csakrádhoz kapcsolódik. Ezt az energiaközpontodat a lilás-indigós szín vizualizálásával, ametiszt kristállyal, vagy az OHM illetve a KSAM mantrák recitálásával is aktiválhatod.

Szeretettel,
noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

Ha hiszel az angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL