Angyali üzenet csütörtökre: Gyógyító nap van. Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy egy testi betegséged vagy lelki problémád okát megtaláld, és a gyógyulás útjára lépj.

2017.05.11. – Ma az angyalok a gyógyításról és a gyógyulásról üzennek Neked. Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy egy testi betegséged vagy lelki problémád okát megtaláld, és a gyógyulás útjára lépj.

Ma a Merkúr és az Uránusz együttállása egy úgynevezett trigonális kapcsolódásba lép a Szaturnusszal. Ez az égi helyzet segíti a megértést, a rálátást és a gyógyulást, és kedvez az úgynevezett beavató gyógyításoknak. Fontos, hogy tudd, mi az az ok, ami miatt a tested megbetegedett vagy a lelked sebei megjelentek! Anélkül, hogy erre az okra rálátnál, nem valószínű a teljes gyógyulásod.

Minden betegség mögött meghúzódik egy  történet, esemény vagy trauma. Néha csupán a figyelem hiánya miatt betegednek meg az emberek, mert akkor legalább megkapják azt a gondoskodást a környezetüktől, amire vágynak. Ilyen esetben hiába kap megfelelő fizikai terápiát, gyógyszert valaki, előbb-utóbb újra megjelenik valamilyen betegség a testében, mert a nyereséget – azaz a család figyelmét – így kaphatja csak meg. Ezt a mintát már néhány évesen megtanulja az,  akinek elfoglalt, állandó rohanásban és túlterheltségben lévő anyukája csak akkor tud teljes figyelmével vele lenni, ha megbetegszik.

Ha bármi betegséged van, akár egy elhúzódó megfázás, akár egy komolyabb belgyógyászati probléma, tedd fel magadnak ezt a kérdést: hogy szolgál engem a betegségem? Ne lepődj meg, és nem mondd, hogy sehogy, mert ha ez így lenne, betegség sem lenne. Minden, ami az életünkben megjelenik, a saját teremtésünk, beleértve jót és rosszat egyaránt. Ha tehát problémád van, az is a te  “műved”. Kérdezd meg magadtól ezt is: Ki lennék a betegségem nélkül? Hogyan változna az életem? Mit csinálnék, ha nem lennék beteg? A válaszaid segítik majd a megértést, és ha már érted az okot, az lehetővé teszi a gyógyulást.

Ha Te magad is ismersz valamilyen módszert, azt alkalmazd ma, hiszen ezen a napon nagyon támogatott a gyógyítás és a gyógyulás. Kristályterápiát például érdemes inkább az esti órákra időzíteni, ha a lehető legnagyobb hatást szeretnéd elérni.

Ma kérd az angyalok segítségét a rálátásban, a felismerésben és a gyógyulásban! Kérheted Rafael arkangyal támogatását, aki a gyógyításért felelős, és előszeretettel jelenik meg az embereknek álmukban. Hívd őt magadhoz, és kérd, hogy éjszaka, miközben alszol, gyógyítsa a fennáló betegséged, problémád vagy testi elváltozásod! Kérhetsz tőle álmot arra is, hogy melyik gyógymódot, terápiát vagy technikát érdemes alkalmaznod.

Az angyalok arra is emlékeztetnek, hogy a hitedre is szükség van a gyógyulásodhoz. Éppen ezért erősítsd meg magadban: “Hiszek a teljes és tökéletes gyógyulásomban, és megengedem magamnak, hogy egészséges legyek, akár már most. Hiszek az azonnali gyógyulásban, és tudom, hogy megérdemlem az egészséget.”

Jó egészséget kívánok Neked,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL