Angyali üzenet csütörtökre: Használd jól az erőd!

2017.05.18. – Ma az angyalok arra kérnek téged, hogy használd jól a benned lévő erőt! Fontos, hogy ne csak valami ellen harcolva legyél képes mozgósítani az energiáidat, hanem megtaláld a pozitív motivációt is magadban!

Ahogy tegnap a benned lévő fényes és árnyékos oldalad egységben való megtapasztalása volt a feladat, úgy ma is fontos, hogy képes legyél harmóniát találni két ellentétes érzés, energia és késztetés között. A Mars és a Plútó, két erőteljes bolygó feladatot hozó, úgynevezett kvinkunksz kapcsolata is ezt a kettősséget mutatja, amikor a mennyiség és a minőség között kell megtalálni az egyensúlyt, miközben mély átalakulások zajlanak bent és kint egyaránt.

Folytatódik ugyanis a változások időszaka. Megfigyelhetted, hogy hol erősebben, hol szelídebben, de tolja feléd, mutogatja az Univerzum azokat a témáidat, helyzeteidet és kapcsolataidat, amiket át kell alakítani. Most ebben újra egy erősebb hullám érkezik, amikor akár azt is érezheted, hogy szétfeszítik a lelked az érzelmeid. Most két ellentétes érzés is jelen lehet benned, megélheted a bizonytalanságot és a határozottságot, az erőt és az erőtlenséget, a kétségeket és a bizonyosságot, a félelmet és a bátorságot, a vonzódást és a taszítást.

Éppen emiatt kell most jól használni az erődet, mert a motivációd ne az legyen, hogy legyőzz valamit – akár önmagadban, akár a külvilágban -, hanem az, hogy a pozitív változásokat elősegítsd az életedben. Az emelkedéshez, a továbblépéshez pedig pozitív minőségű érzelmek kellenek; határozottság, magabiztosság és őszinteség, valamint olyan fontos és alapvető értékek, mint a tisztelet, a szeretet vagy az önbecsülés.

A legtöbben az erőt az akarat negatív aspektusával kapcsolják össze, és csak akkor képesek cselekedni, változtatni, ha már elviselhetetlenné és szinte megalázóvá válik a helyzetük. Mintha az erő csak a lázadásban, a harcban tudna megnyilvánulni. Mintha a változás egyben egy háború is lenne valami vagy valaki ellen.

Pedig a változás lehet szelíd, könnyed és szeretetteli. Ennek megtapasztalásához azonban le kell mondani az erőlködés stratégiájáról, és az erőből erényt kovácsolva kell lépkedni a változás útján.

Ha Neked is gondot okoz, hogy miként mozgósítsd az energiáidat, hogy hogyan legyél motivált anélkül, hogy ellenkezned kelljen valakivel vagy valamivel, akkor hívd segítségül Mihály arkangyalt! Mihály a drasztikus változások közepette is meg tud tanítani az öntudatra, az erőd megfelelő használatára, és kellő bátorsággal is megajándékoz mindehhez.

Annak érdekében, hogy megfelelően tudd aktiválni az energiádat, célszerű egy egyszerű légző gyakorlattal harmonizálni a napfonat csakrádat, azaz az erőközpontodat. Csukd be a szemed és figyeld a lélegzeted! Engedd el a stresszt és a feszültséget, és engedd, hogy ellazuljon a tested! Ha már kellőképpen ellazultzál, képzeld el, hogy minden egyes belégzéssel, ragyogó, napsárga fény áramlik a napfonat csakrádba (köldököd felett két ujjnyira), és ez a fény tiszítja és magas rezgésre emeli. Ugyanakkor a kilégzésekkel eltávoznak a negatív érzések és energiák, és érzed, ahogy minden egyes kifújással megkönnyebbülsz. Eleinte a kilégzésekkel távozó energiát sűrűnek és sötét színűnek fogod érzékelni, majd egyre lazább és világosabb lesz, majd végül a nspfonatod energiatere megtisztul. Néhány percnyi gyakorlás után azt fogod éreznik hogy erős, magabiztos és határozott vagy.

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL