Angyali üzenet csütörtökre: Kapaszkodj, erős energiák!

2017.05.25. – Ma az angyalok azt kérik, hogy a figyelmed legyen a kapcsolataidon. A Vénusz-Plútó kvadrát és az Ikrek Újhold hatására két ellentétes hatás van jelen, ami akár teljesen felboríthatja a magánéletedet.

Az elmúlt napokban sokak magánélete borult fel fenekestül. Néhol az őszinteség vezette új utakra a partnereket, máshol épp az őszinte szembenézés hiánya miatt változtak meg, vagy siklottak ki a dolgok. Egy biztos: ahol minőségi átalakulásra volt szükség, ott az történt és történik. A mostani energia – hozzávéve a retrográd Szaturnusz karmikus kapcsolatainkat érintő hosszú hónapjait – már nem engedi, hogy ellavírozz a felszínen! Lehet persze bent maradni az érzelmi mocsárban, de számíts rá, hogy nagyon fájdalmas lesz! A most pontosuló Vénusz-Plútó kvadrát önmagában is feszített légkört teremt, ám mindez megfejelve az Ikrek Újholddal… hááááát, nem egy fáklyás menet.

Kezdjük először is az este egzakttá váló Nap-Hold szembenállás, azaz a mai Újhold hatásait. A Hold nem igazán érzi otthon magát a kettősségeket felvonultató Ikrek jegyében. Most az értelem és az érzelem egyensúlyának felborulását hozza az Újhold, és azt kérné, hogy ne hozz fontos döntéseket, mert vagy nem vagy képes tisztán gondolkodni, vagy pont fordítva, a gondolataiddal írod felül a valódi érzéseidet.

Ezzel szemben a Vénusz és a Plútó nehéz, feladatot adó kapcsolódása éppen a nagy és mély változásokat hozza lendületbe, és szinte kikényszerít bizonyos felvállalásokat. Bizonyos szempontból ez az érzelmi szakítópróbák ideje is, amikor elválnak a valódi érzések az illúzióktól. Amikor elengedhetetlen lenne az önmagaddal szembeni őszinteség, mert ha ez nincs meg, az egész életedet hazugságra építed. Sokan ezt szinte képtelenek megtenni, mert az nagyon, de nagyon bántaná az egót… és ugye az egó meg is tesz mindent azért, hogy ez ne történjen meg. Hogy még nehezebb legyen… ott a  Vénusz-Jupiter szembenállása, amely miatt nehezebben ismered fel a kapcsolataid valódi értékét, és könnyebben dobsz ki olyat az ablakon, ami fontos lehet az életedben.

Ahhoz, hogy  a tegnapi angyali üzenetben is tanácsolt őszinte szembenézés megtörténhessen, vedd elő azokat az állításaidat, amikhez nagyon ragaszkodsz, és amikkel kapcsolatban egy ideje feszültséget, ellentmondást érzel! Ma ebben a gyakorlatban kifejezetten fókuszálj a kapcsolataidra! Fogalamazd meg magadnak az “igazságod”, mint például: “én már soha többé nem lehetek szerelmes” vagy “ez a kapcsolat menthetetlen”, és kezdd el szétbombázni! Nézd meg, hogyan lehetne ez nem igaz? Vizsgáld meg, mi elől menekülsz, amikor ezt fogadod el igazságnak! Ez nem egy öt perces folyamat, szánj rá elegendő időt, mert ha nem teszed meg, csak a rutinszerű, félelmekkel és ragaszkodással teli sablonos reakcióid jelenhetnek meg a térben, és meggondolatlanul dönthetsz.

Formálódnak a kapcsolataid, és közben formálódik a személyiséged. Talán most véget ér valami, ami egykor fontos volt, de már nem tudod tovább fenntartani. Talán nincs is benne már érzelem, vagy talán annyi van benne, amit most nem bírsz el… Most talán túl nagy érzelmi-lelki áldozat árán tudsz csak elmozdulni a holtpontról, ami elvesz ugyan, de egyúttal megadja a lehetőséget is valami új számára. Merülj most bele mindabba az érzelmi áramlásba, amit ez a helyzet hoz Neked, és légy nyitott a változásokra! Lehet, hogy valami teljesen új jön, és az is lehet, hogy végre megérted a régi értékét, és új alapokon újraépíted a kapcsolatod. Egy biztos: mától semmi sem lesz olyan, mint eddig…

Most nagy szükséged van a támogatásra, amit az angyalok nagy szeretettel adnak meg Neked! Kérd ma a Teremtőt arra, hogy küldjön hozzád arkangyalokat, hogy képes legyél átmenni ezen a nehéz folyamaton! Kérd, hogy az angyalok töltsenek érzelmi és lelki energiával, segítsenek abban, hogy közben kellő figyelmed legyen a tested szükségleteire, és meg tudd őrizni a lelki békéd! Hívd Rafaelt, hogy segítsen begyógyítani a sebeidet, és a kapcsolatod sérüléseit!

És még valami a végére: a mai újhold a Nők egy fontos archetípusát, a Szeretőt hozza fel. Elkezdenek intenzívebben áramolni az ehhez kapcsolódó energiák, és a hölgyek sokkal, de sokkal vonzóbbak, csábítóbbak lehetnek most a Férfiak számára. Szóval van feladat bőven most, Nőnek és Férfinak egyaránt. Ember legyen a talpán, aki ezt állja! Sok erőt hozzá!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu

KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL