Angyali üzenet csütörtökre: Lelked megújulásra készül

2017.04.13. – Ma az angyalok arra bíztatnak, hogy vonulj el kicsit a világ zajától, figyelj befelé, és találd meg a benned rejlő mély bölcsességet! A lelkek már a húsvéti megújulásra készülnek amit a belső csend is előkészít.

Megszoktuk, hogy rohanunk, s hogy közben mindenhonnan ömlik ránk a zaj… az autókból, a rádióból, a háztartási gépekből, a számítógépből. Már szinte észre sem vesszük, annyira természetes, hogy valami eltakarja a csendet. Pedig a csendben jobban meghallhatjuk belső hangunkat, és könnyebben kapcsolatba lépünk felsőbb énünk bölcsességével.

Ma a Nyilasban vándorló Plútó van a középpontban, ami kifejezetten kedvez az elvonulásnak, a relaxációnak, és az ősi tudás felszínre hozásának. Az angyalok ma arra bíztatnak, hogy teremts magadnak alkalmat némi nyugalmas egyedüllétre és legalább egy rövid meditációra!

Ma a Sheratan nevű állócsillag Merkúrral való együttállása is érdekes energiát hoz a térbe. Ez az állócsillag a Mars (erő) és a Szaturnusz (igazság) jellegét egyszerre hordozza magában, és a kommunikációt jelképező Merkúrral őszinteségre inspirál. Ma tehát a befelé fordulás során, a belső csendben a saját, őszinte hangod meghallása a fő feladat. Ez persze csak akkor működik, ha az igaz vágyaidra koncentrálsz.

Ha most azt mondod, hogy erre úgysincs időm, mert jönnek az ünnepek, és annyi mindent kell még elintézni, akkor csak visszatartod magad a lehetséges pozitív változástól. Meg kell értened, hogy az önmagadra szánt idő és a visszavonulás most elengedhetetlen, így ha nem teszed meg önként, könnyen kényszerpihenőt kaphatsz.

Az sem lehet akadály, ha nem szoktál meditálni. A meditáció nem a spirituális mesterek vagy guruk kiváltsága! El kell tehát vetni az olyan korlátozó hitrendszereket, mint a “meditálni csak lótuszülésben lehet”.

Aki meditál, az nem tesz mást, mint az elméjét egyetlen – számára fontos – dologra fókuszálja. Így meditáció az is, ha egy szép, napsütéses nyári napon elmerülünk a nyíló virágok szépségében, de az is, ha hanyatt fekszünk a fűben, és átengedjük magunkat a napsugarak lágy simogatásának. Kezdetnek épp elég, ha találsz magadnak egy kényelmes pozíciót – mindegy, hogy ülve, állva vagy épp fekve – és engeded a tested izmait ellazulni.

Végigpásztázod a saját tested a fejedtől a talpadig, és hagyod, hogy oldódjanak a görcsök. Engedd meg azt is magadnak, hogy távol kerülj a mindennapi feladatoktól, az esetleg téged zavaró élethelyzetedtől, és a fókuszodat helyezd egy kellemes érzést keltő dologra. Lehet ez egy érzés, egy szép festmény, vagy akár egy fűszál is. Ha csak 10 percet szánsz erre, már sokat tettél a lelki nyugalmad érdekében!

Hívd az angyalokat, és kérd a segítségüket abban, hogy még ma megfelelő körülményeid legyenek egy kis elvonulásra, elcsendesedésre! Kerülj közelebb önmagadhoz, készülj a közelgő húsvéti megújulásra!

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL