Angyali üzenet csütörtökre: Ma bármit megváltoztathatsz!

Ma erőt adó energia áramlik az Univerzumban, és ez Téged is változtatásra inspirál. Használd ki jól ezt a napot, mert most sokkal könnyebb beindítani a minőségi átalakulást, ráadásul ehhez Mihály arkangyal is segítséget nyújt Neked.

Ma különös jelentősége van annak, ha megszólítod, és magadhoz hívod az angyali seregek vezetőjét. Mihály egy olyan nagyhatalmú, erőteljes energiájú arkangyal, aki a nagy változásokban támaszt nyújt és erőt ad az embereknek. Már akkor érdemes a segítségét kérni, amikor még csak a változtatás gondolatával játszadozol, hiszen levágja rólad a félelmek kötelékeit, és iránymutatást ad a megfelelő lépésekről.

A Mars és a Plútó, két hatalmas energiájú bolygó van ma inspiráló fényszög kapcsolatban egymással. Mivel annyira erőteljesek külön-külön is, a pozitív egymásra hatásuk sem egy könnyed folyamat. Ma erő áramlik a térben. Ma szinte mindenki azt érzi, hogy bármire képes lenne. Ez így rendjén is van, ám érdemes valamire éppen emiatt jobban odafigyelned! Méghozzá arra, hogy ne csak erőlködj, ne csak valami ellen munkálkodj, hanem valami konkrét cél irányába tereld az energiád.

Ma fontos, hogy legyen irány, legyen valamilyen elérendő, megvalósítandó vágyad. Ha valamin változtatnál – legyen szó akár a munkádról, akár a kapcsolatodról, akár a lakhelyedről, akár az anyagi körülményeidről vagy a spirituális fejlődésedről – azt fogalmazd meg pontosan! A Marsból kiáradó erő és a Plútó radikális átalakító minősége olyan nagy hatású változást képes ma beindítani, amely gyökeresen alakítja át az életed!

Lovagold meg ezt a csodás és erős energiát, és teremts magadnak egy magasabb minőségű életet! Mihály arkangyal csak arra vár, hogy jelezz felé, és máris elindul hozzád angyali seregekkel, hogy átsegítsen ezen a sorsfordító változáson. A legjobb, ha egy imában vagy meditációban a Teremtőtől kéred, hogy küldje el Hozzád. Így biztosan meghallgatásra találsz, és – ha bátran beleállsz a folyamataidba – a pozitív eredmény szinte borítékolható.

Egy ideig nem lesz ilyen hathatós égi segítség, hiszen a Szaturnusz hátraarcot vág, és a karmikus feladatok ledolgozását kényszeríti ki belőlünk. Légy résen ma, és változtass a sorsodon!

Szeretettel,


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL