Angyali üzenet csütörtökre: Megvalósulnak az álmaid

2017.06.08. – Mihály arkangyal ma az álmaidról küld Neked fontos gondolatokat. Az éjszakai álmok jelentőségteljes üzenetek számodra, míg az éber álmodozás a manifesztáció, a teremtés egyik legerősebb formája.

Ma a Hold ismét elérkezik az Antares csillaghoz, így két napig gyengéden támogat abban, hogy a Feltétel Nélküli Szeretet szemüvegén át tudd nézni a többi embert. Ha az elmúlt éjszaka álmodtál, akkor annak fontos jelentősége lehet, és akár a megoldást is megtalálhatod benne az aktuális kérdésedre vagy problémádra. Ez érvényes lesz a következő esti-éjszakai álmodra is! Ha valakivel nem is tudsz egy ideje zöld ágra vergődni – legyen akár egy rokon, a párod vagy a főnököd – most képes lehetsz megérteni az Ő álláspontját is. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változtatnod a helyzettel kapcsolatos véleményed, csupán azt, hogy elfogadó és megértő szereplője lehetsz a kapcsolati konfliktusaidnak. Mivel Metatron arkangyal előszeretettel kommunikál az emberekkel az álmaikon keresztül, este, lefekvés előtt behívhatod, és megkérheted, hogy az aktuális kérdéseidre, problémáidra segítsen megtalálni a megoldást, és küldjön Neked ehhez magyarázó álmot.

Ma egy másik nagyon különleges égi hatás is érvényesül, méghozzá a Nap együttállása a Rigel nevű állócsillaggal. A karmaasztrológia nézőpontja szerint a fő égitest pozitív hatása mindig a személyiségre, az életerőnkre irányul, és nagyfokú magabiztossággal valamit kreatív alkotó energiával ajándékoz meg. Mivel a Riegel alapvető minősége szintén a magabiztosság és az optimizmus, ez extra lendületet adhat mindannak, amit szeretnél megvalósítani. Ráadásul ez az égi együttállás a Plútóval, az átalakulás és transzformáció princípiumával kapcsolódik, ami mindent, amiben változást szeretnél elérni, most erőteljesen támogat.

Sok-sok tervet, vágyat fogalmaztál meg az elmúlt időszakban. Sok nehéz terhet tettél le útközben, sokat változtál. Most itt az ideje, hogy learasd a munkád gyümölcsét. Ez a nap megmutatja, hogy képes vagy nagy és mély átalakulást generálni az életedben! Mindaz, ami most történik, csodás előkészület a holnapi Tízmilliószoros Napra. Fürdőzz ma a Riegelre világító Nap áldásos fényében, és indítsd be a változás motorját! Hívd Mihály arkangyalt, hogy bátorítson és támogasson Téged!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL