Angyali üzenet hétfőre: Bízz az égi segítségben!

2017.15.15. – Mihály arkangyal üzenetével kezdődik ez a hét, aki arra kér, hogy bízd rá magad a Teremtőre és fogadd el az égi segítséget! Nem kell mindig mindenre tudnod és látnod a megoldást, megengedheted magadnak, hogy időnként egy magasabb tudatosságot engedj működni az életedben. Meglásd, csodákban lesz részed!

Van, amikor egyszerűen nincs elegendő információd ahhoz, hogy kitaláld a megoldást a felmerült problémádra. Talán épp most is van ilyen helyzet az életedben, és hiába agyalsz hetek,vagy hónapok óta, nem tudod, hogyan oldd meg. Nos, most azt üzeni Mihály arkangyal, hogy ideje elfogadni a támogatást a Teremtőtől és az angyaloktól.

Ehhez persze mindenekelőtt hitre és bizalomra van szükséged. Nem csak a Teremtőben, Istenben, az Univerzum végtelen bölcsességében kell hinned, hanem abban is, hogy egyáltalán létezik megoldás a problémádra. Ha ugyanis állandóan azon szomorkodsz, és azt mondogatod magadnak, hogy “még mindig nincs megoldás”, akkor ebbe teszed az energiád és ezt teremted meg. Ha viszont hiszel abban, hogy a helyzeted megoldódhat, mégpedig úgy, hogy minden résztvevő számára jó lesz a végkifejlet (azaz nyertes-nyertes helyzet jön létre), akkor ez lesz a tapasztalatod.

Tévhit, hogy a probléma felmerülését követően idő kell a megoldás megszületéséhez. A probléma valójában egy olyan kifejelzés, amihez szorosan kapcsolódik a megoldás. És nem kell ennek a kettőnek időben távol lennie egymástól. Lehetséges, hogy amint jön a megoldandó feladat, akár azonnal legyen rá egy ötletes megoldás. Csupán azt a hitrendszeredet kell elengedned, ami ennek az ellenkezőjét teremti meg az éltedeben.

Fontos, hogy mindig elegendő kreatív energia áramoljon a testedben, hiszen ennek a segítségével jönnek a jó ötletek. (Akár az is egy ötlet lehet, hogy most átengeded az irányítást.) Ha szeretnéd kicsit felturbózni a kreatív energiádat, végezz el egy egyszerű, szakrális csakra hangoló meditációs gyakorlatot! Csukd be a szemed és néhány percig figyeld a lélegzeted! Engedd el a stresszt és a feszültséget, és engedd, hogy ellazuljon a tested! Ha már kellőképpen ellazultál, koncentrálj a szakrális csakrádra (hasad aljánál található, a köldök alatt), és képzeld el, hogy minden egyes belégzéssel narancssárga fény érkezik be ebbe az energiaközpontodba. Lásd, ahogy ez a gyönyörű, ragyogó fény feltölti a csakrád, és figyeld meg, ahogy a kilégzésekkel távozik innen a nehéz, lehúzó érzések és blokkok energiája. Csináld a gyakorlatot néhány percig! Észre fogod venni ahogy elkezd finoman bizseregni a testednek ez a területe, sőt, lehet, hogy kicsit át is melegszik. Jó tudnod, hogy ez az energia nem csupán a kreaítivitást és a problémamegoldási képességed aktiválja, de a tudatos teremtéshez, és az intimitásod megéléséhez is ezt használod.

Emlékezz Mihály mai üzenetére, engedd, hogy az égiek támogassanak! Ha kéred, hogy legyenek aktívan jelen az életedben, csodás módon fognak érkezni a jelek, az üzenetek és a megoldások. Ha mindehhez hozzásegítesz azzal, hogy Te is aktiválod a saját kreatív energiáidat, még gyorsabban jön az eredmény! Mivel az angyaloknak is van saját szabad akarata, a legjobb, ha egyenesen a Teremtőhöz fordulsz. Ő tudni fogja, melyik arkangyalnak vagy angyalnak adja ki a feladatot, aki a leghatékonyabb segítőd lehet a jelen helyzetben.

Csodás napot kívánok,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL