Angyali üzenet hétfőre: Érzelmi gyógyulás

2017.05.01. – Az angyalok ma azt üzenik, fontos, hogy a lelki sebeid végre begyógyuljanak. A Szaturnusz és a Chiron kvadrátja olyan régi sebeket hozhat felszínre, amelyekkel foglalkozni kell, máskülönben rombolóvá válnak.


A karmikus sebeket szimbolizáló Chiron és a karmikus tanítóként emlegetett Szaturnusz ma egy nehéz fényszöget alkot, azaz nagy feladatot hoz. Ne ijedj meg, mert mindaz, ami most feljön, az érzelmi tisztánlátásodat fokozza, és nagy fejlődéshez segít hozzá. Sok angyali üzenet szólt mostanában a karmikus feladatok megoldásának fontosságáról, és a hátráló Szaturnusz önmagában is ezt a folyamatot generálja. Ma azonban azok a témák jöhetnek a felszínre, amelyekkel már előző életeidben is sok dolgod volt, és amelyeket – úgymond – megszenvedtél.

Tudnod kell, hogy a karmikus sebed begyógyításán muszáj dolgoznod, mert enélkül nem tudod az életfeladatodat teljesíteni. A gyógyulás egyik elengedhetetlen feltétele a megbocsátás. Ez nem mindig könnyű, hiszen oly régóta cipeled a lelkedben a harag és a neheztelés energiáját… Az angyalok most szelíden emlékeztetnek arra, hogy a megbocsátás egyetlen emberről szól, és ez Te magad vagy! Tisztelned és becsülnöd kell annyira önmagad, hogy ne akard továbbra is mérgezni magad ezekkel a negatív energiákkal! A megbocsátással nem hagyod jóvá mindazt, amit mások tettek, és nem is mented fel őket a felelősségük alól. Csupán tudomásul veszed a történteket, és kilépsz a hozzájuk kapcsolódó rossz érzéseid csapdájából.

Ha előző életeidben a szegénységgel küzdöttél, most a bőség beengedése a feladatod. Ha zsarnok voltál, most az alázatot és a partnerséget tanulod. Ha a párkapcsolataid viseltek meg, ha megcsaltak, elhagytak vagy észre sem vettek, most a kölcsönösségen alapuló, őszinte szerelmi kapcsolat megtapasztalása vár rád. Most a legtöbbek számára egyébként ez a téma van fókuszban.

Lehetséges, hogy eddig nem voltál túl sikeres valamely életterületeden, de ez azért van, mert még nem történt meg a megbocsátás, és nem vontad le a pozitív tanulságokat. Mert bizony, minden rosszban ugyanúgy ott rejlik a tanítás, mint minden jóban. Lehetséges, hogy a lelked életek óta készül arra a nagy találkozásra, arra a sosem tapasztalt mély, bizalommal és szerelemmel fűszerezett kapcsolódásra, amelyet erre az életedre írtatok meg magatoknak a Pároddal. Ám most le kell tenned a múlt terheit, és a korábban megtapasztalt erények (türelem, elfogadás, kedvesség, megbocsátás stb…) birtokában tovább kell lépned. Méghozzá tiszta lappal. Meglásd, Isten ujja csodás történetet ír rá Neked…!  A Vénusz a bikában jár, így ha cselekszel, sok szépség és öröm vár rád a közeljövőben! Egy dolgod van, küldd szabadságra az egód, és lásd meg, mi (vagy ki) az igazi érték a lelkednek!

Hívd magadhoz Zadkiel és Uriel arkangyalokat, és kérd, hogy segítsenek a megbocsátás érzésének megtapasztalásában, a haragod elengedésében és a nehezteléseid abbahagyásában! Kérd Sadalphon segítségét is, aki az életöröm beengedésére taníthat téged!

Megbocsátással és lelki gyógyulással teli napot kívánok,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11


Ha hiszel az angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL