Angyali üzenet hétfő éjszakára: Érzelmi megújulás

Ma Rafael arkangyal üzenetével érkezem, aki a kapcsolataid gyógyításában segít Neked a napokban. Ma a Vénusz a Halakba lép, ami jelentős változásokat hozhat érzelmi téren. Ne aggódj! A gyógyítás angyalai gyengéden átsegítenek ezen az energetikai változáson, de Neked is figyelned kell néhány dologra!

A Vénusz az érzelemvilág, a női energiák, a szépség, a művészi hajlam megtestesítője az asztrológiában. Ez sokak életében hozott magánéleti felfordulást, érzelmi válságot, vagy konfliktusos helyzeteket. A bolygó mostani jegyváltása mindenképpen jó hír, de fontos, hogy a beáramló energiát a megfelelő minőségében kapd el.

Ez az időszak az egységet, a harmóniát, a békét hozhatja meg, ha kellő tudatossággal vagy arra, hogy milyen kapcsolat szolgált téged, és mi az, ami már nem. Ha az Isteni Időzítésednek, az életfeladatodnak megfelelő kapcsolatot tartasz fenn, azt tovább tudod emelni. Abba most szeretetteli, gyengéd energia áramlik, az most felemelkedhet, épülhet, kiteljesedhet. Ám amihez csak az egód, vagy a görcsös ragaszkodásod köt, egyre jobban széthullik. A Halak minőségét alacsony szinten ugyanis a struktúrák szétesésében, az elmúlásban és a depresszív hangulatban tapasztalhatod meg.

Ma tehát elsősorban azért érdemes Rafael segítségét kérned, hogy ezt a változást a lehető legjobban legyél képes megélni, és az érzelmeiddel a felemelkedés irányába tudj elmozdulni.

A gyógyítás arkangyala arra kér, hogy a lelki életed mellett fordíts elegendő figyelmet a testedre is. A napokban növekszik a Hold, amikor minden jobban beépül a testbe, tehát figyelj arra, hogy mit fogyasztasz! A tiszta víz, az élő ételek, a magvak, zöldségek, gyümölcsök legyenek most a fókuszban, és lehetőség szerint tölts minél több időt a szabadban! Hasznos most légzőgyakorlatokat (pl. pranayama) végezned, legalább nyitott ablaknál, de méginkább a természetben.

Mivel a Hold a Tejúton járja égi vándorútját, a magas szellemi minőségek kapnak támogatást a nap második felében, így most különösen ajánlott a meditáció. Az Istenivel való kapcsolódás csodás élményében lehet részed, ha lehetőséget adsz magadnak az elmélyülésre.

Rafael arkangyal azért küldte ma Neked ezt az üzenetet, mert a változó energiák közepette szeretne melletted lenni és támogatni. Rajtad áll, hogy most mit választasz. Ha továbbra is erővel próbálsz valamit összetartani, amiben nincs elegendő érzelem, akkor ne számíts sok jóra! Ám ha azt építed magadban, ami összhangban van az Isteni Időzítéseddel és az életfeladatoddal, akkor csodás felemelkedésben lesz részed.

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11