Angyali üzenet hétfőre: Használd az ima erejét!

Az angyalok ma arra kérnek, hogy használd az ima erejét, és arra emlékeztetnek, hogy ez egy bárki számára hozzáférhető eszköz az Istennel való összekapcsolódásra.

Észrevetted, hogy az emberek gyakran végső elkeseredettségükben imádkoznak? Pedig a legegyszerűbb és legnagyszerűbb mankónk az életben, amit csak el lehet képzelni. Ahhoz, hogy imádkozz, semmiféle különleges körülmény nem kell. Bárhol, bármikor megteheted, a metrón utazva éppúgy, mint a munkahelyeden.

Az ima az Istennel való kapcsolódásod egyik legnagyszerűbb módja. Engedd el azt a berögződésedet, hogy rutinszerűen “eldarálod” az ismert imák szövegét reggel és este! Ez ugyanis csak imitálása az imádságnak, ez csak úgy tűnik, mintha… hogy megnyugodjon a lelkiismereted, eleget tettél “kötelezettségednek”. Az ima egy ennél mélyebb együttlét Istennel. Az ima által belépszhetsz az Isteni Tudatosság végtelen energiájába, és megtapasztalhatod az elkülönültség illúziója nélküli boldog állapotot.

Emlékszel, hogy végső elkeseredettségedben hányszor kérted a Teremtőt, hogy segítsen? És hányszor jött váratlan, előre nem kiszámítható módon a várva-várt megoldás? Csak a saját életedből példák tucatjait tudnád felforolni az ima erejét bizonyítandó… Akkor miért nem használod gyakrabban ezt a csodás lehetőséget arra, hogy könnyebb legyen az életed?

Tévhit, hogy Istenhez csak nagy dolgokkal lehet fordulni. Isten éppúgy szeretettel fordul az apró kéréseket megfogalmazókhoz, mint azokhoz, akik valami igazán nagy dologért fohászkodnak. Isten a feltétel nélküliség minősége, azaz nem tesz különbséget, nem állít fel sontossági sorrendet, mindenkihez egyformán viszonyul. Nekünk, embereknek, akik a duális világban, a jó és a rossz kettősségében élünk, ez meglehetősen nehezen felfogható. Isten számára nincs lehetetlen, bármit és bármennyit képes adni.

Ma pontosul be a Merkúr és a Szaturnusz trigonja. Ilyenkor rendezhetjük sorainkat, átgondolhatjuk aktuális feladatainkat és készülhetünk a jövőre. Nos, ma ezt egészítsd ki azzal, hogy a megvalósításhoz egy imában vagy meditációban Istenhez (a Teremtőhöz, a Tiszta Tudatossághoz) fordulsz! Meglátod, az eredmény gyorsabban fog jönni!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL