Angyali üzenet hétfőre: Pozitív gondolkodás

2017.05.08. – Ma Mihály arkangyal a pozitív gondolatok erejére hívja fel a figyelmed. Ha jó irányba szeretnéd terelni az életed, elengedhetetlen, hogy jó gondolatokat és érzéseket válassz!

Azt teremted meg, ami a szívedben és az elmédben van. Ha még mindig úgy gondolod, hogy a körülményeid áldozata vagy, és nem tehetsz arról a helyzetről, amibe kerültél, akkor eléggé rossz úton jársz. Ez az út nem vezet ugyanis megoldáshoz, mert azt sugallja Neked, hogy mástól függ az életed, és Te legfeljebb csak reménykedhetsz a boldog végkifejletben.

Válaszd a cselekvő hozzáállást, és az életed irányíítását vedd a saját kezedbe! Mindannyian Isten szikrái vagyunk. Te is magadban hordozod a Teremtő Tiszta Tudatosságát, és része vagy ennek a végtelen energiának. Születési jogod, hogy azzá válj, akivé szeretnél, és ehhez a megfelelő eszközeid is megvannak a gondolataid és az érzéseid formájában.

Nincs erősebb hatalom annál, mint amit a pozitív érzések és gondolatok adhatnak Neked. Szabad akaratod van, választhatod a jót is, ám ehhez meg kell tanulnod elengedni a félelmeidhez való ragaszkodásodat! Az emberi lét legnagyobb problémáját a félelmek jelentik, hiszen ezek által vagyunk a bizonytalanság és az Istenitől való elkülönültség illúziójában. Amint megérted, hogy a félelmek csak addig léteznek, amíg Te energiával táplálod őket, minden egy csapásra megváltozik.

A mai és a holnapi nap égi energiái nagyon erősen támogatják a radikális változtatásokat. Most a Plútó és a Nap kapcsolódása Neked is lendületet adhat ahhoz, hogy valamin változtass. Mi lenne, ha ma azt választanád, hogy egyre nagyobb figyelmet szentelsz a gondolataid és érzéseid irányának? Mi lenne, ha tudatosan a pozitív oldalt erősítenéd?

A pozitív hozzáállás ereje felbecsülhetetelen, azonban annak is érdemes utánajárnod, hogy miért van bizonyos dolgokkal kapcsolatban állandó félelmed! Ha például félsz attól, hogy nem lesz elég pénzed, akkor járj utána annak, hogy honnan jön ezt az érzés. Talán nem is a Te saját tapasztalatod generálja mindezt, hanem egy családi mintát vittél tovább, mert a nagyapád elveszítette a vagyonát. Ha félsz attól, hogy kilépj egy kiüresedett kapcsolatból, mert akkor egyedül maradsz, akkor nézd meg, milyen gyermekkori élményed van a szüleiddel! Esetleg elváltak? Netán elveszítettél egy családtagot, és ezért ragaszkodsz foggal-körömmel a családi egység illúziójához?

A pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy a rossz érzéseidről nem veszel tudomást, hanem azt, hogy ezeknek nem adsz hatalmat, hanem megkeresve az okot, amiért ezek benned vannak, képes vagy elengedni őket. Mindeközben egyre többször választasz magadnak jó, kellemes érzésekkel párosuló gondolatokat, és egy idő után ez válik szokásoddá. A gondolataid és érzéseid rezgése teremti a valóságod, nem mindegy hát, hogy mibe teszel energiát.

Mivel ma este a Hold átlép a Szűz csillagkép angyalinak nevezett részébe, lefekvés előtt érdemes meditálni és az angyalok segítségét kérni. Ha eddig nehezebben tudtál kapcsolatba lépni ezekkel a csodás lényekkel, akkor a mai estén ehhez extra energiát kaphatsz. Használd ki a lehetőséget! Fókuszált imában vagy meditrációban kapcsolódj a Tiszta Tudatossághoz, és kérd Istent, hogy küldjön hozzád angyali segítséget!

Szeretettel,noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11


További csodás napot kívánunk!


Amennyiben tetszett amit olvastál, köszönettel fogadjuk ha megosztod a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL