Angyali üzenet hétfőre: Szerelem van a levegőben

2017.04.17. – Húsvét hétfőjén az angyalok a szerelemről üzennek, amit a ma bepontosuló Mars-Vénusz hexagram is megtámogat energiával. Égi segítőid azt kérik, maradj derűlátó a szerelmi életeddel kapcsolatban, hiszen a pozitív gondolkodás és a hit elhozza a vágyott érzést, vagy kiteljesíti meglévő kapcsolatodat.

A tavaszi megújulás finom rezgésű energiaterében már ott csillognak a szerelem apró szikrái. Most azonban el kell engedned minden olyan elképzelésed, amellyel eddig ezt az érzést felruháztad. Most ki kell lépni a szerelmi komfortzónádból, és elengedni azt az elvárást, hogy ilyennek vagy olyannak kell lennie. A szerelem mindig ahhoz idomul, akivel kapcsolatban felébred benned.

Annyiféle szerelem létezik, ahány ember szívében ott lakozik ez az érzés. A Nap és a Szaturnusz ma egy támogató fényszög kapcsolatba lépett egymással, és arra bíztat, hogy engedd meg magadnak az új nézőpontot, az eddigiektől eltérő tapasztalatot, és lépj ki a megszokott kereteidből!

Bizonyára voltál már szerelmes éltedben, talán többször is. Tudod hát, hogy sokféle köntösben érkezhet az érzés a szívedbe. Az első tiniszerelem ártatlan és szemérmes. Talán megtapasztaltad már azt is, amikor egyoldalúan lobbant fel benned a láng, és fájdalommal telve tudtad csak eloltani a tüzét. Lehet, hogy ismered az első látásra szerelem érzését, és a hirtelen kiábrándulásét, vagy esetleg szenvedélyes kalandokban volt részed.

Nos, most a magasabb rezgésű kapcsolatok idejét éljük, és ezekhez a megfelelő szintre kell érnie a párok mindkét tagjának. Sok ébredező leli most meg a társát, ám kapcsolódásuk cseppet sem hasonlítható a korábban már megélt minőségekhez. Az égi szerelem valami más… az égi szerelemben közös a spirituális út… a párok elképesztő erős tükrei egymásnak … a testek másnesként vonzzák egymást, és a lelkek ismerősként üdvözlik párjukat a földi síkon. Sok-sok tanulással töltött élet után most számos lélekpár talál (újra) egymásra.

A szerelem angyalai ma azt üzenik, hogy kezdj el másként gondolni a szerelemre, mint eddig! Ha még vársz az Igazira, akkor maradj derűlátó, és higgy abban, hogy létezik a nagy Ő! Csak tedd végre félre azt a sok felesleges elvárást, és az exekhez való kényszerű hasonlítgatást, amit a vágyad köré rendeztél! Kérd a Teremtőt, hogy küldje el Hozzád a legmegfelelőbb társat, és nyisd meg a szíved a befogadására! Lehet, hogy teljesen más, mint akit elgondoltál, lehet, hogy egy másik országban lakik, de lehet az is, hogy egész eddig ott volt az orrod előtt. A napokban ismét direktbe fordult Vénusz sokak számára hoz most Valakit a közelmúltból, akivel elmélyülhet, átminősülhet a már meglévő kapcsolat.

Ha már megtaláltad a szerelmet, abban kérd az angyalok segítségét, hogy minél magasabb szintre tudjátok emelni egymást. Ne feledd, az égi szerelem egyszerre ismerős, otthon-érzés, egyszerre testi vágy és közös fejlődés!

Szerelmes tavaszi napokat kívánok,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL