Angyali üzenet hétfőre: Szívügyeid rendezése

2017.04.10. – Ma azt angyalok arra kérnek, hogy foglalkozz a “szívügyeiddel!” Nem csupán a szerelemről, de a szeretetről is szó van, hiszen a Mars és a Ceres együttállása a családi témákra, főként az anyukáddal való kapcsolatodra világít rá.

Az angyalok arra hívják fel most a figyelmed, hogy lépéseket kellene tenned a családon belüli esetleges ellentétek, feszültségek feloldásának irányába. Most semmiképp sem a harc és az egymásnak feszülés a megoldás, hiszen a Mars energiáit pozitív minőségben kell megragadni! Most sokkal inkább az a fontos, hogy légy megértő, elfogadó, és engedd, hogy kompromisszumos megoldások szülessenek! Ez persze nem jelenti azt, hogy a hetekben zajló intenzív átalakulás folyamatai leállnak családi ügyekben. Sokkal inkább azt jelenti, hogy a minőségi változások – akár egy szakítás felé is tartsatok a pároddal – arról szól, hogy emelkedjetek.

Most érdemes nagyobb figyelemmel lenned Édesanyádra, és a Vele való kapcsolatodra is. Ha van valami, amiben az Ő mintáját negatív követed, akkor ezt érdemes ma felülvizsgálni, és elengedni. Miközben átgondolod, hogy mi az, amit ezentúl érdemes volna másként csinálni, légy Neki hálás mindazért, amit tanított Neked. A szüleink mindig a legnagyobb tanítóink, és ha látszólag nehézségeket is okoztak a nevelési módszereik, általuk válhattunk olyan emberré, akik ma vagyunk. Még egy családját elhagyó apa is a gyermeke mestere, hiszen önállóságra, kitartásra tanít.

A szívügyek egy másik aspektusa is megjelenik a mai naptól a térben. Méghozzá azzal, hogy mától több mint két hétig olyan égi kapcsolatban van a Mars és a Vénusz, amelyben szelíden, lágyan alakulhat ki szerelmi kapcsolatod. Most olyan időszak következik, amiben nem a robbanásszerű, villámcsapással járó szerelembe esés történik meg, sokkal inkább már meglévő barátság alakulhat át mély, finom energiákkal telített, tiszteleten és elfogadáson alapuló, ugyanakkor érzéki vonzalomtól sem mentes szerelemmé.

Ha szeretnéd a családi, magánéleti és szerelmi ügyeidet letisztázni és magasabb rezgésszintre emelni, hívd segítségül az angyalokat! Égi segítőid – tiszteletben tartva a szabad akaratod – csak akkor jelennek meg, ha erre kéred Őket.

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORTCsatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL