Angyali üzenet hétfőre: Tévhitek és illúziók elengedése

2017.05.22. – Ma az angyali üzenete arról szól, hogy légy őszinte magadhoz, és mindazokat az illúziókat, amelyek hátráltatnak az utadon,  engedd el végre! Hidd el, nincs semmi baj a valósággal és az igazsággal!

Amikor az ember a fájdalom vagy a csalódás elkerülése érdekében illúziókat kezd építeni, meg nem is sejti, mennyire eltérítheti az az útjáról a valóság tagadása. Talán Te is ismered azt az érzést, amikor még tudatában vagy annak, amit csinálsz, tudod, hogy a dolgok mögött más igazság rejlik… Aztán egy idő elteltével annyiszor mondod ki hangosan, meséled el a legjobb barátodnak, barátnődnek, a csaloádodnak vagy a környezetednek, hogy  Te magad is elhiszed.

Ilyen történeteket mindenki felépített már magában. “Engem sosem szeretett senki”…”Nem vagyok fontos a páromnak” … “Egyszer majdcsak rendbe jön a kapcsolatunk” …. “A főnököm nem tart jó szakembernek” …. “Már késő, hogy változtassak” …  “Ennél jobb úgysem lesz”…..  Ezek illúziók, mert amint mélyebben megnézed az ilyen, és ehhez hasonló “igazságaidat”, rájössz, hogy csak részigazságok. Sőt…!

A fentiekhez hasonló kijelentésekkel zsákutcába viszed magad, ahonnan csak akkor van kiút, ha őszinte vagy magadhoz, és megnézed, miért kezdtél el hinni ezekben a gondolatokban! Mire használod ezeket? Talán arra, hogy a komfortzónádból ne kelljen kimozdulni? Talán arra, hogy a változatlanság mocsarába süllyedve sajnálhasd magad? Talán bünteted magad valami korábbi tettedért?

Ha Te nem vagy hajlandó a saját illúzióid fátyla mögé kukucskálni, és más nézőpontokat találni, az élet ki fogja kényszeríteni ezt belőled. Vagy konfliktusokon keresztül mondatik ki a magasabb igazság, vagy jön valaki, aki szembesít vele…. Hidd el, jobb, ha ezt Te magad teszed meg, mert sokkal könnyebben és kíméletesebben zajlik így a folyamat. Nem kell mindent a végletekig húzni, nem kell kényszerítő erőre várni…!

Ma a Vesta nevű kisbolygó kvadrátba kerül a Merkúrral. A Merkúr a kommunikáció princípiuma, a Vesta pedig egy olyan minőséget képvisel, amely negatív aspektusában a szellemi korlátozottságot, beszűkültséget, már-már a csőlátást jelképezi. A két égitest egymásra hatása most feladatot hordoz, azaz ki kell mozdulni azokból a gondolataidból, amelyekben mereven ragaszkodsz egyetlen állásponthoz!

Engedd ma meg magadnak a rálátást, és a felépített illúziók vastag falait kezd el lebontogatni magad körül! Felszabadító lesz, és megajándékoz olyan fontos értékekkel, mit a választási lehetőség vagy a döntési szabadság.

Ma este a Hold eléri a Vénuszt, ami az emberi kapcsoilataidban lévő lelki és érzelmi tartalmak megértését támogatja. Most könnyebben és jobban láláthatsz arra, hogy milyen félelmek, féligazságok, illúziók tartják életben a már kiüresedett kapcsolataidat! Merj ma őszintének lenni, és legalább magadnak ismerd be újra, hogy mik a valódi érzéseid!

Hívd az angyalokat, hogy támogassanak ma ebben a nagy feladatban! Kérj erőt Mihálytól, lelki békét Chamuletől, és hívd Raguelt, hogy segítsen a kapcsolataid harmonizálásában és a nyertes-nyertes helyzetek megteremtésében!

Szeretettel!

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL