Angyali üzenet keddre: Az angyalok ma azt üzenik, hogy engedd el a kételkedésedet, mert jó úton jársz! Ha nem is látod még pontosan az összes lépést, higgy abban, hogy eléred a célod, és megvalósulnak az álmaid!

Az angyalok ma azt üzenik, hogy engedd el a kételkedésedet, mert jó úton jársz! Ha nem is látod még pontosan az összes lépést, higgy abban, hogy eléred a célod, és megvalósulnak az álmaid!

Szinte naponta kapunk üzenetet arról, hogy változás van a legtöbb ember életében. Ráadásul nem csak arról van szó, hogy kisebb módosulás történik, hanem gyökeres, radikális átalakulások zajlanak. Ma ehhez megint egy nagy energialöket érkezik, hiszen bepontosul a Nap és a Plútó trigonja. Mindez a teljes életre kiható, nagy horderejű változásoknak adhat lendületet, sőt, akárt a megoldás is megérkezhet most régóta húzódó ügyeinkre.

A  mostani bolygóállás mindenképpen valamilyen emelkedést vagy előrelépést jelez, ami a munka terén előléptetést, jobb lehetőségeket, vagy új állást is jelenthet. Ma kedvező üzleti döntések születhetnek, és az együttműködésekben meglehetősen könnyen kialakítható az érintett felek mindegyike számára nyertes megoldás.

Az angyalok ma arra szeretnék ráirányítani a figyelmed, hogy túl sokat aggódsz. Felesleges állandóan attól tartanod, hogy elrontasz valamit, mert amibe az energiád pakolod, az történik meg Veled. Ha vannak céljaid, amelyeket el szeretnél érni.. ha vannak vágyaid, amelyeket meg szeretnél kapni… akkor nem engedheted meg magadnak az aggódást és a félelmeket. Ahogy arról a tegnapi angyali üzenetben is olvashattál, a legjobb, ha pozitív érzéseket és gondolatokat választasz magadnak, mert azok rezgése visz el Téged a vágyott állapotba, az által tapasztalhatod meg a célba érkezés sikerét.

Nyugodj meg, mert jó úton jársz! Még akkor is, ha nehézégeket, elakadásokat érzékelsz, mert ezek által is fejlődsz. Ha most arra gondolsz, hogy nem így kellene lennie, akkor is igazad van. Ha ugyanis elengeded azt a beidegződésed (mondhatnám szokásod vagy programod), hogy a tanulás nehéz út, és csak fájdalmon át lehet megtapasztalni a sikert, akkor egyszerűen és könnyedén jönnek a változások.

Annak érdekében, hogy ezentúl könnyebb legyen az utadon járni, végezz el egy egyszerű vizualizációs gyakorlatot relaxált állapotban! A gyakorlat a következő: Csukd be a szemed és figyeld a lélegzeted! Engedd el a stresszt és a feszültséget, és engedd, hogy ellazuljon a tested! Ha már kellőképpen ellazultzál, képzeld el, hogy egy hosszú úton állsz, mögötted a múltad, előtted a jövőd. Nézz előre, és figyeld meg az utat! Sima vagy göröngyös? Vannak rajta akadályok? Ha igen, akkor egyszerűen képzeld el, ahogy angyalok érkeznek és eltakarítják őket. Egészen addig engedd dolgozni az égi segítőidet, amíg teljesen megtisztul előtted az út!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL