Angyali üzenet keddre: Csodás, termékeny napok jönnek

2017.04.18.  – Az angyalok ma arra kérnek, figyelj a Téged körülvevő csodákra. Valami nagy és mély átalakulás történik Benned, amelyhez számtalan formában érkezik a segítség az égiektől.

A Húsvét transzformáló energiái még mindig a térben vannak, ahogy az életedben, érzelmeidben és a lelkedben zajló változások sem egyik pillanatról a másikra mennek végbe. Ez egy folyamat, amelynek az eredményeiből már ízelítőket kapsz ezek a héten. Figyeld meg, ahogy változik a hangulatod, ahogy kellemes és szeretetteli érzések töltik meg a szíved, ahogy egyre inkább érzed magadban a tetterőt. Ez a hét arról fog szólni, hogy egyre jobban megtalálod az egyensúlyodat, és közben rájössz , mi, vagy ki is a valóban fontos számodra az életben…

A Mars bolygó a napokban a Plejádok, azaz az Istenek Szerelmi Fészke alatt vándorol. Ilyenkor nagyon termékeny időszak köszönt ránk, ami akár szó szerint gyermekáldást is hozhat (9 hónap múlva) azoknak, akik erre vágynak, de általánosságban a vágyott minőségek megteremtésére van lehetőségünk.

A Mars a férfierő szimbóluma, így a Férfiak számára jó alkalom nyílik most arra, hogy önmaguk tiszta erejéhez kapcsolódva kezükbe vegyék életük irányítását. Természetesen a Hölgyek sem maradnak érintetlenek ebben az energiaáramlásban, számukra is nagy segítség, ha a saját, tiszta erejüket felébresztik a céljaik megvalósítása érdekében.

Most aztán tényleg nem igaz, hogy “minden csoda három napig tart”, hiszen a húsvéti ünnepek alatt megtapasztalt szerelem érzés egyre mélyülő és kiteljesedő minőséget kaphat, feltéve, ha nem ijedsz meg és bújsz el előle. Még mindig érdemes barátkozni a Benned lévő újszerű tapasztalatokkal, és nyitott szívvel teret adni a csodáknak.

Az angyalok azt üzenik, hogy bízz a váratlan, meglepő és előre nem látható fordulatokban! Higgy abban, hogy a Teremtő nagyszerű életet szán Neked! Higgy önmagadban, mert a lelked már a leszületése előtt elhatározta, hogy milyen úton fogsz eljutni oda, ahol megtapasztalod a földi lét boldogságát.

A világ telis-tele van olyan segítségekkel, amelyek az utadat egyengetik. Csak ki kell nyitnod a szemed és a szíved, és félre kell tenned a ragaszkodásodat a megszokott sémákhoz! Talán furcsa lesz, hogy épp onnan jön a támogatás, ahonnan nem is számítasz rá… Talán meglepő lesz, hogy ki szegődik most melléd az úton, hogy együtt haladjatok… Talán azon fogsz a legjobban meghökkenni, ami a szíved mélyéről tör most elő, szabad utat engedve végre annak, beteljesítsd az életdfeladatod, legyen szó akár hivatásról, akár szerelemről.

Ne feledd, a megújulás során a régit leveted, miközben a lelked új köntösét felveszed! Ezen az úton nem csak találkozol, üdvözölsz, de búcsúzol is. Hívd az angyalokat, hogy segítsenek mindezt csodás, szeretetteli és békés módon megtapasztalni minden érintettnek!

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL