Angyali üzenet keddre: Kövesd a szíved vágyát!

2017.05.16. – Ma az angyalok arra kérnek, hogy kövesd az álmaidat és valósítsd meg a szíved vágyát! Ezen a héten a Nap és a Szaturnusz kvinkunksz kapcsolata is ezt a feladatot teszi eléd, és segítő energiákat is kapsz az életfeladatod megvalósításához.

Őszintén gondolj bele abba, hogy az életed során mennyi álmodat engedted el! Hány olyan vágyad volt, amiről az idő előrehaladtával lemondtál, csak azért, mert egyszer csak úgy érezted, hogy ez Neked nem jár? Miért hitted el, hogy nem érdemled meg mindazt, aminek már a gondolata is örömmel töltött el? Mikor adtad fel az álmaidat?

A Nap most rávilágít mindarra, amit a Szaturnusz, a nagy karmikus tanítód mutatni szeretne. Ha még nem tettél meg bizonyos lépéseket, ha még nem jutottál el néhány karmikusan meghatározott felismerésig, akkor most újra esélyt kapsz. Csak akkor mehetsz tovább ugyanis az utadon, ha a lelked vállalásait emberi léted szintjén is megengeded magadnak. Nem lehet egymástól távol már mindaz, amit a lélektutadba beterveztél, és az, amit élsz. Az Isteni Időzítésedben vagy. Lépned, haladnod kell a teljességed és egységed felé!

Igen…ez az út olyan feladatokat is adhat, amelyekkel nehezebb megbírkóznod. Ám ha nyitott szívvel állsz hozzá, hatékonyabban tudsz működni benne. Vedd észre, mi az, amit állandóan mutogat Neked az életed! Hol ütközöl mindig falakba? Milyen helyzetek teremtődnek állandóan újra, csak más szereplőkkel? Ki az, akitől képtelen vagy elszakadni, és ki az, aki nélkül már nem tudod elképzelni az életed? Mi az, amivel mindig is foglalkozni szerettél volna?

Csak akkor leszel boldog, ha a szíved vágyát beteljesíted! De ehhez előszöris gyűjtsd össze minden bátorságod, és nézz végre szembe azzal, ami benned van! Hagyd abba az önáltatást! Tedd félre a konvenciókat! Lépj ki a másoknak való állandó megfelelés kényszeréből! Légy végre szabad! Használd az emberi léted jogán létező szabad akarat csodálatos adományát, és ÉLJ!

A Teremtő, és az angyalok minden  lépésnél melletted állnak, és támogatnak. Akkor is, amikor a felismeréshez kérsz erőt és világos elmét. Akkor is, amikor bátorságra és elengedésre van szükségd ahhoz, hogy búcsúzni, változtatni tudj… akkor is, amikor örömmel és boldogsággal fogadod az újat. Kérd a segítséget az égiektől, és kövesd a szíved vágyát! Megérdemled….❤️

Szeretettel,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL