Angyali üzenet keddre: Növeld az önbizalmad!

2017.04.04. – Ma az angyalok arra bíztatnak, hogy foglalkozz az önbizalom érzésével. Talán még nem pontosan látod, hogy az előtted álló feladatokat miként teljesíted be, most mégis fontos, hogy képes legyél hinni önmagadban.

A Teremtő és az angyalok csodás lényként érzékelnek téged, aki bármit képes elérni, megvalósítani, és akiből a szeretet rezgése árad. Engedd meg magadnak, hogy a saját legjobb verziód lehess, és engedd bele magad hittel és bizalommal az önértékelés, az önszeretet, az önelfogadás felemelő világába!

Mivel a közvetlen környezeted és a párod mindig a tükröd is, egy nagyon érdekes nézőpont kerül ma előtérbe. Méghozzá az, hogy miként mutatja a partnered viselkedése a benned lévő önbizalom vagy önértékelési hiányt. Amíg ugyanis Te nem látod a saját értékeidet, addig a melletted lévő személy is ezt sugározza feléd. Ha mindig kritizál, valójában te vagy kritikus önmagaddal. Ha elutasít, Te is elutasítasz valamit magadban. Ha túlságosan bizalmatlan, akkor benned is hiányzik a bizalom érzése. Nézz bele ma a partnered által mutatott tükörbe, és kezd el a saját hiányzó érzelmeidet és értékeidet felépíteni!

Ma a hölgyek számára a női minőségek felemelése is nagy hangsúlyt kap a Nap és a Junó kvadrátjának köszönhetően. Most sokakat foglalkoztat a parnerkapcsolaton belüli szerepének átértékelése (akár feleségként, akár partnerként, akár szeretőként), hiszen itt az idő a kiteljesedésre. A másik oldalról ma a Férfi feladata is részben az, hogy felülvizsgálja a mellette lévő Nőről alkotott elképzeléseit, a vele kapcsolatos elvárásait. Most a kapcsolatok tisztulásának az a fázisa jön el, amikor tisztázni kell a benne lévő női energia minőségét.  Lehetőség van az átalakításra, transzformációra, átminősítésre, ugyanakkor a Nap tisztázó fénye most arra is rávilágít, ami már idejétmúlt és amit el kell engedni.

Mivel ma az Uránusz a Holddal kerül fényszög kapcsolatba, az égi energiák teljes mértékben támogatják az érzelmi tisztításokat, és most sokkal könnyebb megszabadulni a lelki blokkjainktól, a félelmeinktől.

Kérd az angyalok segítségét abban, hogy képes legyél elfogadással, szeretettel, bizalommal fordulni önmagadhoz! Ezek olyan alapvető érzelmek, amelyek hiánya megakadályozza a kiteljesedésed és a fejlődésed, tegyél hát annak érdekében, hogy a megrekedt és visszahúzó állapotból továbblépj!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…