Angyali üzenet keddre: Tartsd meg az egyensúlyod!

2017.05.02. – Az angyalok üzenete ma az egyensúlyod megőrzésének fontosságáról szól.  Nagy szélsőségeket élhetsz meg az érzelmi életedben, akár egyik pillanatról a másikra kibillenhetsz, majd nem sokkal később ugyanígy vissza is zökkenhetsz az egyensúlyi állapotba.

 

Az angyalok ezt a folyamatot úgy szemléltették, mint egy “Keljfeljancsi” ide-oda imbolygását, amely néha annyira kileng, hogy szinte elesik, de mégis mindig vissza tud állni a középpontjába. Ez egyrészről bíztató, mert legalább tudod, hogy a kellemetlen állapot nem végleges. Másrészről eléggé fárasztó, és bizonytalanságot, kiszolgáltatottságot szülhet, hogy nem tudod, mi történik benned vagy Veled a következő percben. Ezt a helyzetet egyébként energetikailag a Vénusz és a Plútó kvadrátja generálja.

Most tehát az a legfontosabb, hogy meg tudd tartani az egyensúlyodat, amire most a leghatékonyabb megoldás a meditáció. Tanácsos csakratisztítást végezni, hiszen az energiaközpontjaid aktivizálásával és harmonizálásával kevésbé leszel érzelmileg instabil. A Plútó energiájára jellemző, hogy robbanásszerű változásokat hoz, szóval – ha még mindig szabotálod valamilyen érzelmeidet, kapcsolataidat érintő feladatod megoldását – könnyen a padlóra küldhet. Mivel a Vénusznak egy másik fontos kapcsolódása ma a Holdhoz köthető,  épp e témakörben léphetsz egy jó nagyot. De ehhez tényleg bele kell állni a dologba!

Hívd ma magadhoz Keyamiel arkangyalt, akinek a neve azt jelenti: Isten Egyensúlya. Feladata, hogy segítsen az embereknek lelki és szellemi szinten egyaránt megtalálni és fenntartani az egyensúlyi állapotot. A Keyamiellel való kapcsolatfelvételt segíti a gránát ásvány, a narancs illat vagy a gitárzene is.

Ha megtalálod és megtartod az egyensúlyodat, nem csak az érzelmeid tisztulnak meg a negatív rezgésektől, de egyre távolabb fogsz kerülni a duális játszmák világából is. Márpedig az roppant hasznos, hiszen addig, amíg harcolsz, védekezel, amíg az igazságtalanság vagy az ellenségeskedés a mindennapjaid része, a teremtő erőd is erősen korlátozva van.

Ne ess kétségbe, ha tudatos vagy, ma is nagyot fejlődhetsz! Mindaz, ami most felszínre jön benned, a javadat szolgálja. Most nem érdemes csak valahogy túlélni…. ma érdemes belemerülni, átélni, elengedni, megtisztulni és felemelkedni!

Kérem a Teremtőt, küldjön Hozzád angyali seregeket, hogy kellő bátorsággal és elszántsággal tehesd a dolgod ezen a fontos napon! Ha lélekben igent mondasz erre, akkor angyalok ezrei indulnak Hozzád, már ebben a pillanatban!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11 


Ha hiszel az angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL