Angyali üzenet keddre: Teremtő gondolatok

2017.04.25. – Az angyalok ma összpontosításra bíztatnak.  Az életedben fontos és mélyreható változások jönnek, és nem mindegy, hogy meg tudod-e őrizni a pozitív szemléletedet.

Te vagy az életed teremtője. Te vagy az, aki a gondolataid és az érzéseid segítségével megalkotod a belső és a külső világodat. Tudom, néha könnyebb másokra, meg a körülményekre fogni, ha valami nem jól sül el.  De ezzel csak olyan helyzetbe kényszeríted magad, ahol a kifogások és nem a megoldások játsszák a főszerepet. Vállaj felelősséget az életedért, és légy tudatosabb!

Kérd meg a Teremtőt, hogy bízza meg az őrangyalaidat egy új feladattal: figyelmeztessenek, mindannyiszor felülsz a negatív érzések vagy gondolatok hullámára! Kérd, hogy a jelzés egyértelmű, de gyengéd legyen, és figyeld a jeleket, amelyeket kapsz!

Most nagyon nagy változások történnek. Számtalan élet óta görgetett karmikus adósságok ledolgozása zajlik milliárdnyi kapcsolódásban, és biztos lehetsz abban, hogy ez Téged is érint. Ha valaki felé karmikus tartozásod van, és erre az életre megírtad magadnak a rendezését, akkor ennek most meg kell történnie. Ha Neked tartozik valaki, akkor fogadd őszinte szívvel a feléd irányuló gesztusait! Ha bevállaltál egy karmikus kapcsolatot, akkor abba bele kell engedned magad! Elképesztő tisztulás zajlik, és ha nyitott szívvel, nomeg kellő őszinteséggel állsz most bele a folyamatokba, szinte egy új életet tudsz teremteni magadnak.

Mindehhez elengedhetetlen a kellő tudatosság, amit kezdj azzal, hogy a pozitívra, a szépre, a jóra, az építőre, a lelkesítőre, az örömtelire összpontosítasz! Ne engedd, hogy egy-egy negatív érzés vagy gondolat magával sodorjon! Amint észreveszed, hogy valami alacsony rezgésű minőség jelenik meg benned, gondolj egy kellemes, szeretetteli élményedre! Képzeld el magad előtt, engedd, hogy minden érzéked felébredjen az emlékezésben… hívd be azt az illatot, azt a látványt, azt a hangot, amit ott és akkor tapasztaltál! Hidd el, ezzel nagyon gyorsan felül tudod írni a rossz gondolataiodat és rossz érzéseidet!

Ma asztrológiai szempontból ismét a transzformáció szimbóluma, a Plútó van középpontban. Az átalakulások bolygója egy 90 fokos fényszög kapcsolatba lép ma a Holddal, ami azt jelenti, hogy eljött a céljaid és a terveid konkrét meghatározásának ideje. Mit szólsz? Mi lenne, ha ma azt a célt tűznéd magad elé – segítve ezzel minden, hamarosan beköszöntő változást – hogy “MOSTANTÓL FELVÁLLALOM AZ ÉLETEM IRÁNTI FELELŐSSÉGEM, TUDATOSAN FŐKUSZÁLOK A POZITÍV ÉRZÉSEKRE ÉS GONDOLATOKRA.”

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11


Ha hiszel az angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Jótanács: lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL