Angyali üzenet péntekre: Emelkedik a tudatosságod

2017.04.07. – Raziel arkangyal ma arról üzen neked, hogy a szellemi megértés egy magasabb szintjére juthatsz el, ha felülvizsgálod a spirituális nézeteidet. Fontos, hogy maradj nyitott az új ismeretekre, de legyen mindig rajtad a Tiszta Tudatosság szemüvege!

A Nap és a Jupiter szembenállása ma erre a témára irányítja a fókuszt, és különleges energiateret hoz létre. Ez mindenképpen jó hír a spirituális fejlődés útján haladóknak, ámbár a siker nem érkezik ezüsttálcán. A mai nap egyértelmű üzenete az, hogy vizsgáld meg azokat a vallási, spirituális, ezoterikus, szakrális rendszereket, tanokat, amikkel kapcsolatba kerültél. A Nap fénye most megvilágítja mindazt, amit fel kell ismerned, akár örök érvényű igazságként, akár dogmaként. Ami a legmagasabb minőség, azzal bátran kapcsolódj továbbra is, ám amiben nem rezeg ott a Teremtő Tiszta Tudatosságának tiszta energiája, azt hagyd magad mögött!

A bölcsesség jupiteri minősége ma nagy segítségedre lesz abban, hogy felismerd a valódi tanítást. Ehhez nem csak a Teremtőhöz, de Önmagadhoz is kapcsolódnod kell, megvizsgálva, hogy mi az, ami támogat, emel és előrevisz. Bármi olyan tan, ami korlátokat épít köréd, ami akadályoz az érvényesülésben, aminek a gyakorlásában áldozattá kell válnod, vagy amitől negatív fizikai tüneteid vannak, most ki kell, hogy kerüljön a teredből!

Most igazán támogatott a szellemi megújulásod és emelkedésed, amelyhez Raziel arkangyal is segítséget nyújt Neked. Hívd magadhoz, és kérd, hogy emeljen fel a hétköznapi gondolkodáson túlra, és hozza el számodra a megértés egy magasabb szintjét! Raziel gyakorta éjszaka, az álmainkon keresztül nyilvánul meg, a hozzá fordulókat tantermekbe vezeti, ahol magas szintű tudást ad át Nekik.

A pénteki nap másik fontos üzenete az Oroszlánban vándorló Hold által érkezik meg, és a Feltétel Nélküli Szeretetről szól. Ilyenkor érdemes némi figyelmet szentelni annak, hogy hol és mivel kapcsolatban jelenik meg benned a túlzó kritika és az ítélkezés, és milyen hitrendszereken alapszik mindez. Ha bizonyos csoportok, személyek kapcsán komoly ellenérzéseket táplálsz, azt érdemes most újra átgondolni. Hol és miért hitted el, hogy Ők rosszabbak vagy alacsonyabb rendűek? Mosd át az ezzel kapcsolatos gondolataidat és érzelmeidet a Feltétel Nélküli Szeretetben, engedd, hogy megváltozzon a véleményed és megkönnyebbüljön a szíved!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi | Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális társalgónkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL