Angyali üzenet péntekre: Felemelkedsz vagy lezuhansz?

életedben

Ma el kell döntened, hogy mit választasz: a felemelkedést vagy a zuhanást! Chamuel arkangyal azt üzeni, hogy itt az ideje széttárni a szárnyaidat, hiszen az elmúlt időszak történései azonnali változtatást sürgetnek. Ez a szabadság és a felébredés pillanata, ám ha tovább hezitálsz, sokkal inkább a zuhanásodé és a depresszióba süllyedésedé lesz.

Nehéz és embert próbáló energiákkal telített ma a tér az aktuális bolygóállásoknak köszönhetően. Tegnap a Merkúr-Plútó kvadrát bepontosult, ami az igaznak vélt állításokhoz való rögeszmés ragaszkodáshoz vezethet. Most nincs itt az ideje annak, hogy vitás helyzetet tisztázz valakivel, mert nagy valószínűséggel nem engedi az álláspontját elmozdulni a holtpontról. Ha mégis beszélned kell olyannal, akivel nézeteltérésed adódott, csak ess túl a kötelező körökön, és hagyd meg Őt a saját hitében! Most nem működik a kompromisszum. Most az a legbölcsebb, ha egyszerűen kivonulsz a vitákból.

Egy másik erőteljes hatás a Merkúr szembenállása a Jupiterrel, ami túlzásba esésre hajlamosít, szóval amit most ígérnek Neked, azt inkább ne vedd készpénznek! Ez vonatkozik az önmagadnak tett fogadalmakra is, miszerint “holnap megcsinálom”, “jövő héten megoldom”….

Most nem ígéretekre, hanem cselekvésre van szükség, és arra, hogy a hirtelen, akár robbanásszerűen bekövetkező változások közepette is az egyensúlyodban tudj maradni. Ez a nap vízválasztó lehet. Ha képes vagy összeterelni a benned lévő erőt, és beleállsz a szükségszerű változásba, még megúszhatod a nagyobb bajt. Ám ha továbbra is – az egódnak engedelmeskedve – a szegény áldozat szerepét játszod, egyre lejjebb kerülsz és pillanatok alatt a depresszió állapotában találhatod magad.

Chamuel arkangyal a segítségedre siet, ha reményvesztettnek érzed magad, és nem látod a kiutat. Hívd őt, hogy reményt öntsön a szívedbe, és örömöt csempésszen az életedbe! Chamuel egy nagyon kedves, szeretetteli energiájú angyal, aki arra is megtaníthat, hogy újra szeress élni.

Nagyon figyelj most! Kérd a Teremtő, az arkangyalok és a segítőid támogatását, hogy a lehető legjobbat tudd kihozni a helyzetedből! Kérj erőt és hitet a továbblépéshez és a felemelkedéshez! Emlékezz arra, hogy vannak céljaid és vágyaid, amelyeket a gödör mélyén ülve sosem fogsz beteljesíteni. Szedd össze magad, higgy abban, hogy minden jóra fordul! Tárd szét a szárnyaid, és repülj!


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL