Angyali üzenet péntekre: Folytatódik az átalakulás

2017.05.26. – Ma az angyalok és Athéné Istennő a belső bölcsesség erejére és fontosságára hívják fel a figyelmet. A Vénusz és a Pallas együttállása most azt a tudást hozza felszínre, amely az Egységért, az Mindenségért munkálkodik.

Két erőteljesen női minőséget hordozó égitest lép most egymással olyan fényszög kapcsolatba, amelyben segítik kidomborítani egymás jó tulajdonságait. A Vénusz, amely a szépség, a szerelem és az életöröm princípiuma, egyébként is jelentősebb a pénteki napokon, de a másik női energiákat képviselő kisbolygóval együtt már nagyon erőteljes hatást rezegtet a térbe. A Pallas kifejezetten a női bölcsesség archetípusát jelképezi. Ez egyéni szinten azt jelenti, hogy nincs hiszti, nincs dráma, a dolgokat felülről látó és érzékelő, ugyanakkor a női, befogadó energiákkal telített bölcsesség van, amely az Egész érdekeit képviseli.

A napokban sok-sok emberi kapcsolat ment át nagy átalakuláson. Valljuk be, ilyenkor a Nők hajlamosabbak a sértettség és a játszmák színpadára vonulni. Most éppen azt segítik az energiák, hogy ezen a hölgyek felül tudjanak emelkedni. De ne hidd azt, hogy a Férfiaknak nincs dolga ezzel! Minden embernek van női és férfi oldala! Most a Férfiak számára is fontos üzenet, hogy lépjenek ki az állásaikat tartó harcos szerepköréből, lágyuljanak el, és szeretettel, befogadással, elfogadással tekintsenek a kialakult helyzetre.

Az angyalok ma azt kérik, hogy ébreszd fel magadban a belső bölcsességet! Higgy abban, hogy ott van benned a tudás, a lálátás képessége és a tapasztalás lehetősége! Ne engedd, hogy elvessz a részletekben, hanem lásd egységben önmagad, az életed és a kapcsolataidat! A tegnapi angyali üzenetben részletesen ismertetett hatások még most is tartanak. Nincs még megállás, nincs még kiszállás. Az életed formálódik és alakul, a kapcsolataidat rendezned kell, csak épp ma kapsz hozzá egy újabb segítséget, egy kis könnyítést.

Jó, ha bizakodóan állsz bele ebbe a folyamatba, és képes vagy hinni a nyertes-nyertes helyzetekben, ahol mindenki úgy érezheti a végén, hogy megfelelő irányba változott az élete. Ám figyelj arra, hogy ne ess a hurráoptimizmus csapdájába, mert Te, és a belső átalakulásod is kell a megoldáshoz! Tudnod kell, hogy minden átalakulás akkor ment végbe, amikor a lelked megnyugodott, amikor nincs bűntudatod, lelkiismeret furdalásod, hiányérzeted. Amíg ezeket érzed, az ügyed nem záródott le. Ott még feladat van, amit bölcsen és szeretettel kell teljesítened.

Az angyalok azt kérik, hogy engedd a benned lévő bölcsességet is fejlődni és formálódni! Ne ragaszkodj, ne kapaszkodj abba, ahogy eddig láttad és hitted a dolgokat, hanem engedd magad megnyílni egy magasabb minőség befogadására. Ez a képesség azt jelenti, hogy nem egóból, hanem egy magasabb nézőpontból működsz, és képes vagy akár azt is beismerni, ha valahol nem a legmegfelelőbb döntést hoztad.  A szűzben tartózkodó Jupiter ma központi eleme a planétának, és ez segít Neked letisztázni, szintetizálni a tudásodat, támogat a mély meditációs tapasztalatok megélésében és az Isteni Tudás megtapasztalásában.

Légy nyitott és elfogadó, légy kellően bölcs ahhoz, hogy meglásd a mostani helyzeted valódi igazságát, az abban rejlő további tanulnivalókat és teendőket! A változás még mindig történik. Engedd, hogy a változásban ne csak a külső körülményeid és a kapcsolataid változzanak, hanem Te magad is!

Szeretettel!

 

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL