Angyali üzenet péntekre: Hirtelen változások jönnek

2017.04.14. – Ma az angyalok arra bíztatnak, hogy menj ki a friss levegőre, és töltődj fel a természet energiáiból. A napokban hirtelen, és gyökeresen változik meg sokak élete, és könnyen lehet, hogy ebben Te is érintett vagy.

A reggeli órákban egzakttá váló Nap-Uránusz együttállás benned is felszínre hozhatja az erőteljesebb szabadságvágyat, és jó, ha ehhez kellő teret, friss gondolatokat és nyugodt környezetet biztosítasz magadnak!

A Nap és az Uránusz együttállása erőteljes, mert hirtelen és váratlan eseményeket is hozhat. (Csak finoman emlékzetetlek, hogy az egész év a változásról szól!) Ez a hatás egyébként az egész hetet belengi, szóval ha eddig nem történt meg, akkor talán ma… és ha ma nem is, a következő napokban még fenekestül felfordulhat számodra a világ.

A most jelen lévő energiák sokféle módon hathatnak az emberekre. Jó esetben kellemes izgatottságot fogsz tapasztalni. Abból a fajtából, amikor azt érzed, hogy valami nagy változás jön, és szívrepesve várod, hogy bekopogjon az életedbe az ÚJ. Ha viszont még mindig az ellenállás és az önszabotázs időszakát éled, és továbbra is azon mesterkedsz, hogy a nyilvánvaló és szükségszerű változásokat valahogy megakadályozd… nos, akkor nyugtalanság és ideges feszültség lehet úrrá rajtad.

A Húsvét ünnepének hosszú hétvégéjén bármi megtörténhet. Ez az újjászületés koncentrált időszaka, amikor akár teljesen új irányt is vehet az sorsod. Ilyenkor az egymás mellett élő családtagok, párok napokat tölthetnek együtt, ami a kapcsolat próbája is lehet egyúttal. Most nagy kérdés, hogy az erős szabadságvágytól átitatva elégedett tudsz-e lenni a magánéleteddel. Mivel az Uránusz egy meglehetősen szélsőséges energiákat felvonultató bolygó, akár -ha a kapcsolat ideje lejárt – kenyértörésre is sor kerülhet.

Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy önmagadba tekintve észrevedd azokat a gondolati, érzelmi mintákat, amelyek által valójában Te vagy az, aki a vágyott szabadságtól megfosztod önnön lényed. A tegnapi elmélyülős nap után ma is folytasd a párbeszédet a saját lelkeddel! Ehhez a legjobb, ha kimész a szabadba, és engeded, hogy átjárja a tüdőd a friss, oxigéndús levegő. Ülj le egy fa tövében, és figyelj befelé! Hívd az angyalokat, és kérd a támogatásukat abban, hogy minden olyan változás, amelynek az Isteni Időzítésed okán meg kell történnie, a lehető legkíméletesebben érkezzen az életedbe. Határozd el, és nyilvánítsd ki az Univerzum felé, hogy készen állsz járni az utad, és fogadd el ehhez az égi segítséget!

Szeretettel,

noemi
Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL