Angyali üzenet péntekre: Isteni Időzítésben vagy

2017.04.28. – Ma az angyalok arra kérnek, hogy figyelj az Isteni Időzítésedre! Minden akkor és úgy valósul meg az életedben, hogy az életcélodat szolgálja, ezért ne halogass és ne is siettess semmit! Bízd magad a Teremtőre és az angyalokra, és egyszerűen csak figyeld a jeleket! Ha még piros a lámpád, várakozz türelemmel, ám ha kigyullad a zöld lámpa, ne habozz, hanem cselekedj! Csak szólok, ma afféle “telezöld” nap van, amikor szinte mindenkinek lépni kell!

Az angyalok gyengéden emlékeztetnek arra, hogy az Isteni Időzítésed a Te felsőbb tudatosságod szabad akaratából van jelen az életedben. Afféle útjelző tábla, amely mindig emlékeztet rá, hogy jó úton jársz, és segít is azon maradni. Nem tudod kikerülni, mert megírtad magadnak, hogy ezeken az állomásokon át fogsz eljutni az életcélodig.

Ma elképesztő változások indulnak el. A planétán még ott van a tegnap már emlegetett Merkúr-Uránusz együttállás, így a tisztázó beszélgetéseknek kedvez ez a nap, és továbbra is jellemző a megoldásközpontú, már-már zseniálisnak nevezhető gondolkodás. Mivel nagy feladatokon dolgozol, és nagy változások vannak az életedben, ez a lehető legjobbkor jön. A fő téma egyébként a (pár)kapcsolat, szóval érdemes ezen gondolkoznod is a mai napon. Új nézőpontból láthatsz most rá szívügyeidre, és olyan megoldást találhatsz, amit nem is gondoltál volna! Mivel a Vénusz is ma vált jegyet, és a Halakból a Kosba lép, az ebből érkező energia is kedvez annak, hogy a kapcsolódásaidban megoldások szülessenek. A régi, az idejétmúlt most végleg széttörik, akárcsak az az illúziód, hogy még egyben tudod tartani… Ez már lehetetlen, mert küszöbön áll az új! Tudod! Most az Isteni Időzítésről is szó van, úgyhogy amit megírtál magadnak, annak helyet kell csinálnod. Engedd, hogy az átalakulás és az átminősülés szeretettel, elengedéssel és elfogadással történjen meg. Az uránuszi energia mindig a magasabb minőségre ösztönöz… nem véletlen, hogy el kell engedni a lehúzót és be kell engedni az építőt az éltedbe.

Komoly energetikai támogatást ad most a Holdcsomópontok jegyváltása is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy végre képes vagy beleállni az erődbe, és már nem harcra vagy az erőlködésre használod, hanem arra, hogy urald önmagad, és irányítsd a sorsod. Ehhez persze kellett az a sok-sok tapasztalat, amin az elmúlt időszakban keresztül mentél. Most végre eljött a rendezés ideje, amikor a dolgokat a helyükre teszed az életedben. Helyükre kerülhetnek helyzetek, lehetőségek és személyek egyaránt.

Kérd a Teremtőt, hogy küldjön angyali seregeket minden olyan kapcsolatodra, amelyet rendezned kell, legyen szó akár távolodásról, akár közeledésről! Kérd Mihály arkangyal segítségét abban, hogy az erődet a legjobb úton-módon tudd használni, és hívd Jeremielt, hogy kedvesen és szelíden segítsen át a változásokon!

Szeretettel,noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11

Amennyiben hasznosnak találtad a cikkünket, másoknak is segíthetsz vele, ha megosztod az itt olvasott tudást.


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL