Angyali üzenet péntekre: Kommunikáció és információ áramlás!

2017.04.21. – Ma az angyalok arról üzennek Neked, hogy fontos kommunikálnod arról, ami benned van, de ezt tedd kedvesen, szelíden! Ehhez az Ikrek jegyébe lépő Mars mától sok erőt és lendületet ad, érdemes is figyelni arra, hogy ne légy túl heves, és hallgasd meg mások véleményét, ismerd meg mások nézőpontjait is.

A kommunikáció és az információ áramlása kiemelt téma lesz ma, és a hétvégén. Ez három szinten is erőteljesen megjelehet az életedben.

Elsőként az önmagaddal való kommunikációt kell letisztítani az illúziók és az önáltatás fátylától! Nem várhatod, hogy őszinte és mély kapcsolatod legyen valakivel, ha Te sem vagy az önmagaddal!

Másodsorban a kapcsolataidban – legyen szó akár munkahelyről, akár magánéletről – is fel kell vállalnod a véleményed. Ám figyel arra, hogy ez ne egyfajta egyoldalú kinyilatkoztatás legyen részedről, sokkal inkább egy konstuktív beszélgetés, információcsere, amelynek során Te is megismered a másik fél álláspontját, gondolatait és érzéseit. A cél ugyanis most az együttműködés, nem pedig a harc! A Mars energiáját éppen ezért most jól kordában kell tartani, és óvatosan kezelni könnyen fellobbanó tüzét! Ne rohand le a másikat, mondhatnám “ne üvöltsd le a haját!” ? Nézz minden kapcsolatodra úgy, mint a tükrödre, amely önmagadról tanít! Figyeld meg, ki az, aki a puszta jelenlétével kiborít, és vizsgáld meg a kifogásolt tulajdonságát! Miért zavar? Mert Te épp ilyen vagy? Vagy mert Te nem tudsz ilyen lenni? Merülj el azon kapcsolataid érzéseibe, amelyek kellemes, szeretetteli rezgésekkel ajándékoznak meg! Kivel érzed magad biztonságban? Kiben tudsz megbízni?

Most abban is kapsz segítséget, hogy felismerd, mik azok a kapcsolódások, amiknek tényleg lejárt a mandátuma. Ne csodálkozz, ha ezen a hétvégén végre be mered ismerni, hogy mi az, amihez már tényleg nem ragaszkodhatsz tovább. Nem ígérem, hogy ez egyszerű lesz, de állítom, hogy szükségszerű. A Halak visszaúszó farkánál járó Vénusz és az időt szimbolizáló Szaturnusz kapcsolódása most azt üzeni, hogy eljött az ideje az emberi kapcsolataid rendezésének. Ezek egy része már az előző életeidből származik, és eltávolodást éppúgy jelenthet, mint közeledést, sőt, akár (újra) egymásra találást.

A harmadik terület, ahol most a kommunikáció erőteljesebben beindul, a transzcendenssel való kapcsolódásod. Ha jól figyelsz, azt fogod tapasztalni, hogy csak úgy áramlik Feléd a sok tudás és információ. Amire ügyelned kell, az csupán annyi, hogy a csatornád tartsd tisztán! Mindig a legmagasabb minőséghez, a Tiszta Tudatossághoz kapcsolódj, és csak ezen keresztül kommunikálj az angyalokkal is! Ne feledd, a Teremtő síkján már nem létezik dualitás, ám minden más síkon még ott van a jó-rossz drámája és a szabad akarat egyaránt. Ha a Teremtőt egy imában vagy meditációban megkéred, elküldi Hozzád azt az arkangyalt, vagy azokat az angyalokat, akik a legjobb segítőid lehetnek az aktuális problémád megoldásában.

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
Karma Tudatosság Gyógyító
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL