Angyali üzenet péntekre: A régi és az új harmóniája

2017.05.19. – Ma Atlantisz Angyalaitól érkezik az üzenet a spirituális fejlődésedről. Most gyors és erőteljes átalakulásban vagy, és eljött az ideje a régi és az új minőségek, értékek egységbe szerveződésének.

Ma válik egzakttá a Szaturnusz és az Uránusz trigonális fényszög kapcsolata, ami azt mutatja, hogy végre megteremtődhet benned a régi és az új harmóniája. Ez fontos állomása a mostanság zajló erőteljes átalakulásoknak, mert eddig úgy érezhetted, mintha szakadék tátongana a múltad és a jelened, valamint a jövőd között. Most teljesen új minőség jöhet létre az életedben, amit már nem is a transzformáció, hanem a transzmutáció kifejezéssel lehet a legjobban jellemezni. Ezt a szót az alkímiából is ismerhetjük, és arra az eljárásra használjuk, amikor a közönséges anyagból a Bölcsek Köve segítségével arany lesz.

Ez történik most Veled is. Ha a legfelsőbb, Tiszta Tudatosságot, Isten energiáját és bölcsességét hívod segítségül, ha ehhez az energiához kapcsolódsz, akkor a hétköznapi éned egy sokkal magasabb rezgésű szintre emelkedik. Ez valódi transzmutáció lehet számodra is, lényegi átalakulás, amelyben megszületik a tudatos spirituális lényed. Ehhez nagy segítséget nyújt minden eddig megszerzett tudásod, akár ebből az életből, akár az előző inkarnációkból.

Ám a régi és az új egységbe szerveződése más síkon is megjelenhet. Lehetséges, hogy a hivatásodban indulnak el olyan változások, amelyek során korábban már megtanult, használt, de egy ideje feledésbe merült képességeidet és kompetenciáidat kell használnod. Lehetséges, hogy a magánéletedben kerül felszínre a régi és az új szintézise, és előző életbeli, karmikus kapcsolatod tüze izzik fel benned, vagy megjelenik az ikerlángod, aki ezúttal már nem tudsz, és már nem is akarsz távol tartani magadtól.

A mai nappal induló időszak kedvez az újdonságoknak, az újításoknak, az új projektek beindításának, beleértve az üzleti vállalkozásokat, de akár a családalapítást is. Ami most kap beindító lökést, az jó eséllyel sikerrel fog működni, bár nem biztos, hogy a kezdeti lendület extrán erős lesz. Ne ess kétségbe, ha finoman, lassan lendül be az új, annál stabilabban fog emelkedni és kiteljesedni!

Az angyalok bármikor segítségedre sietnek, ha támogatást, segítséget, bátorítást kérsz. Jól jöhet most Mihály arkangyal erőteljes, lendületes energiája, vagy Jeremiel kedves, védelmező közege. Kérd a Teremtőt, hogy küldje el Hozzád azokat a segítőket, akikkel a lehető leghatékonyabban tudsz most együttműködni, és akikkel a legnagyobb eredményt tudjátok véghezvinni a személyes fejlődésedben!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11

A kártya az Édesvíz kiadó terméke: www.edesvizkiado.hu


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra!

Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


KATTINTS IDE –>ITT TALÁLOD A LEGJOBB ANGYALI MEGERŐSÍTÉSEKET <–KATTINTS IDE


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL