Angyali üzenet péntekre: Testi-lelki tisztulás

2017.05.05. – Ma az angyalok a fizikai tested tiszteletére szeretnék ráirányítani a figyelmed. Mivel a lelked egy intenzív megújulás folyamatában van, fontos, hogy a vele szoros kapcsolatban lévő emberi tested is tisztuljon a mérgektől és káros anyagoktól.

Minden rossz érzés, minden fájó emlék, a szomorúság, a csalódottság vagy a düh, egyaránt olyan rezgéseket hordoznak, melyek a fizikai testben műszerekkel is mérhető elváltozásokat okoznak. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy nem elég, ha a szellemi táplálékod tiszta! Most a tested megtisztítására is gondot kell fordítanod, hiszen fontos az összhang lényed minden aspektusa között.

Most azt javasolják a gyógyító angyalok, hogy lehetőség szerint kerüld a koffein és az alkohol fogyasztását, és inkább válassz tiszta vizet, friss zöldség-, vagy gyümölcslevet. Az ételek megfelelő minőségére is figyelj, és keresd meg a tiszta forrásból származó táplálékokat! Szerencsére már sok helyen találsz termelői piacokat, de a nagy áruházak polcain is megjelentek a bio élelmiszerek. Mivel most egy elég intenzív lelki munkában vagy, legalább a néhány napig kerüld a hús, és a többi állati eredetű étel fogyasztását! Figyeld meg önmagad eközben! Meg fogsz lepődni hogy az energiaszinted mekkorát emelkedik, és az elméd is sokkal tisztább lesz. Ha általában sok feldolgozott élelmiszert és cukrot fogyasztasz, és ezeket hirtelen vonod meg magadtól, átmenetileg elvonási tüneteid is lehetnek (főleg fejfájás formájában), amelyek 1-2 nap alatt megszűnnek. Ha ilyet tapasztalsz, kérd meg a Teremtőt, hogy küldje el Hozzád a gyógyítás angyalait, akik segítenek a minél zökkenőmentesebb életmódváltásban.

Ma a két fő égitest, a Nap és a Hold lép egymással egy úgynevezett trigonális kapcsolatba. Ez a fényszög mindig a fejlődés lehetőségét hozdozza, és döntésre, megoldásokra késztet. A mai napon áramló energia a harmónia megtapasztalásához segít hozzá, és fokozza a teremtő erődet. Így ez a nap is kiválóan alkalmas egy teremtő meditáció elvégzésére. (Az Örömvirág facebook oldalán is találsz egy április 27-én készült, hatásos tudatos teremtés meditációt. Ha szeretnéd meghallgatni vagy elvégezni, kattints ide…!)

És kérlek ne feledd, most az önmagad fejlesztése a fő feladat, most a fókusz legyen azon, ami által emelkedsz! Hatásos lehet a meditáció, az olvasás, egy tanfolyam elvégzése vagy az elvonulás is. Ami viszont nem ajánlott: felesleges időtöltés egy programon, ami nem is igazán érdekel, üres csevegések, felületes kapcsolódások.

Örömteli és könnyed testi-lelki tisztulást kívánok!

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11


Ha hiszel az angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Lelki megtisztulásért, megbocsátásért, az alábbi cikkünkben kaphatsz útmutatást:

kattints ide–> Csodálatos ima a megbocsátásért… a lelki megtisztulásért <– kattints ide

Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

9 jól működő módszer, amellyel a vonzás és teremés folyamatát indíthatod be életedben:

kattints ide–> 9 működő módszer, amely neked is segít! <– kattints ide


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
SPIRITUÁLIS GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL