Angyali üzenet szerdára: Az Igazság Törvénye színre lép

2017.04.05. – Ma az angyalok arra bíztatnak, hogy légy őszinte önmagadhoz, és ezután – tisztelve a másik érintett felet – mondd el, kommunikáld ki a véleményed. Az utóbbi időben valakivel nem volt teljesen nyílt a kommunikációd, elhallgattad előle az érzéseidet és a gondolataidat. És ez a valaki Te magad vagy.

Ma a Mars és Jupiter egy nehéz fényszög kapcsolódásba kerül egymással, ami nem tűr igazságtalanságot, ugyanakkor megköveteli az igazság felvállalását. Most már nincs lehetőség hazudni, sőt, füllenteni sem! Már nem lehet “elkenni” a dolgokat… már nem igazán megy a halogatás vagy a konfliktuskerülő üzemmód. Ma muszáj szembenézni a saját igazságoddal önmagadról, az életedről, és benne azokról az életterületekről, amelyekben elakadt a kiteljesedésed.

Minden, ami a külvilágodban tökröződik, Te magad vagy. Ha tehát valami olyat tapasztalsz, ami nem tetszik, akkor az első feladat, hogy a fókuszt vidd vissza önmagadra, és találd meg azt belül, ami kivetült a körülötted lévő térre vagy személyekre! Most az elsődleges az, hogy vállald fel Önmagad Önmagad előtt. Hiszen amíg magad előtt is titkolod a valódi vágyaidat, érzéseidet, motivációidat, addig ne várhatod el, és nem is fogod megtapasztalni a tiszta kommunikációt a környezetedtől!

Érezz bele a valódi érzéseidbe! Van olyan, amit erővel próbálsz egy ideje fenntartani? Talán elkötelezettség a munkahelyed iránt… talán egy kapcsolat, amiben még látni akarod a szenvedélyt …. talán egy barátság, amihez ragaszkodsz… Ami nem valódi, arról most lehull a lepel, márpedig van, amit Önmagad elől is igyekszel elfedni egy ideje. Az Igazság Törvénye ma erőteljesebben színre lép a Te életedben is, és az önmagad iránti őszinteség mellett elvárja azt is, hogy az érintettek előtt felvállald az igazságodat.

Az angyalok tudják, hogy ez nem könnyű. Mégis itt az ideje az Igazság kimondásának, mert a mélyben feszülő energiákat lehetetlen sokáig visszafojtani. Talán a tudatod azt gondolja, és a szíved azt érzi, hogy nem állsz készen a munkahelyed, a kapcsolatod, vagy a barátságod elengedésére. A Teremtő legmagasabb nézőpontjából azonban – amivel az Isteni Időzítésed is összecseng – elérkezett ennek is az ideje.

Mindenkinek megvan a maga igazsága. Neked is, a főnöködnek is, a párodnak is, a gyerekeidnek is, a barátaidnak is. Nem az most a cél, hogy meggyőzd őket a saját igazadról. Azzal csupán eltereled a figyelmed a valódi okról. Arról, hogy légy végre őszinte! Hidd el, felszabadító érzés!

Szeretettel,

noemi

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer
info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta
+36 (30) 88 302 11
Az Örömvirág aktuális programjairól itt tájékozódhatsz…